Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η περιουσία της κ. Μιλένας Αποστολάκη...Έλεος!!!


Πάρτε μία μικρή γευση:

6.693.217,60 ALFABANK
2.676.152,50 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ
1.861.831,93 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ
1.133.027,86 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΥΚΟΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ.
Ο ξεσηκωμός του κόσμου είναι θέμα χρόνου.Θα το δείτε.Δεν πάει άλλο.Οι απολύσεις αυξανονται ραγδαία, χιλιάδες συνάνθρωποι μας θα μείνουν στο δρόμο...οταν πεινάς η υπομονή σου εξαντλείτε.Και την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της κοινοβουλίου μας να εμφανίζουν βίλες και ακίνητα αλλα και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρω.Η κ. Αποστολάκη ειναι ενα μόνο παράδειγμα...!! ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ...??? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ...... ΠΑΡΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΉΛΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ...
ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ...Ε, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ...ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...


Αποσπάσματα από το βιογραφικό της :

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
το 1989, κατόπιν εξετάσεων, εντάχθηκε στην Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας ασκώντας παράλληλα και μαχόμενη δικηγορία.
Εργάσθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στην Washington D.C. (Fried Frank Harris Shriver & Jacobson). Ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα διεθνών συμβάσεων και αεροπορικού δικαίου, αποκτώντας ειδίκευση στον τομέα αυτό.
Το 1993 εντάχθηκε στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, όπου και υπηρέτησε έως το 1995.
Κατά το διάστημα αυτό επεξεργάσθηκε σειρά Νομοσχεδίων αλλά κυρίως ασχολήθηκε με τις συμβάσεις μεγάλων έργων (Αεροδρόμιο Σπάτων, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κ.λ.π.), έχοντας τη θέση της Γραμματέως στην επιτροπή Μεγάλων Έργων, το αρμόδιο συντονιστικό διυπουργικό όργανο. Από το 1995 έως το Μάρτιο του 2000 κατείχε τη θέση της Ειδικής Συνεργάτου στον Υπουργό Ανάπτυξης Ευάγγελο Βενιζέλο.Στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 εκλέχθηκε 1η Βουλευτής Β΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας 175.567 σταυρούς ....
Είδατε βοήθεια η ... κλαδική ;;
Αυτοί οι 175.566 κατάλαβαν τι ψήφισαν ;; (Υποθέτω πως είχε το αντίστοιχο ηθικό ανάστημα να ψηφίσει εαυτόν)


GALOP ....
Λέτε ή όχι ΑΝ ο μπαμπάς της να'ναι Ο Διατελέσας Αρχηγος ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Δημήτριος Αποστολάκης (18/12/1984-22/12/1986)
Διατελέσας Υφυπ. Εθνικής 'Αμυνας
φίλος του Α. Παπανδρέου κλπ κλπ...

ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ;;;

Ξέρετε εκείνα τα μιράζ με την προβληματική όραση κλπ κλπ

Ο Αείμνηστος Χ. Φλωράκης είχε πει : Η αγορά του αιώνα σε σχέση με το σκάνδαλο Κοσκώτα, το σκάνδαλο Κοσκωτά είναι για.... τα καφεδάκια !

ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ βρε παιδί μου, τι συμπτώσεις

Συμπτωματικά και πάλι συμπτωματικά τότε υπήρχε νόμος στη Γαλλία που επετρεπε στην ΡΕΝΩ - ΝΤΑΣΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ένα ποσοστό μιζών.... εεε συγνώμη χορηγιών....

ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/blog-post_5143.html


Share on Facebook