Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

«Συγγνώμη» από τον ΠΑΣ!


«Συγγνώμη» από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μεταγραφή του Ηλία Μιχαλόπουλου ζήτησε, με επιστολή του προς την ΠΑΕ της Ηπείρου, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Ο διοικητικός ηγέτης της πελοποννησιακής ομάδας επέρριψε...



...ευθύνες στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον εκπρόσωπό του.

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή Μιχαλόπουλο Ηλία, αλλά ταυτόχρονα να εξηγήσει και τη θέση της πάνω στο υπόψη ζήτημα.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο μάνατζερ του μας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ήδη ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Τότε και μόνο τότε κάναμε συζήτηση και με τις δύο πλευρές (παίκτη+μάνατζερ) και ήρθαμε σε μία κατ΄ αρχήν συμφωνία την οποία μάλιστα αναρτήσαμε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας» αναφέρει αρχικά η επιστολή και συνεχίζει:

«Μόλις διαπιστώσαμε ότι τα πράγματα δεν είχαν όπως μας διαβεβαίωνε η πλευρά του ποδοσφαιριστή αμέσως η ανακοίνωση αυτή κατέβηκε από το σάιτ του Αστέρα σταματώντας ταυτόχρονα κάθε περαιτέρω ενέργεια πάνω στο ζήτημα αυτό. Και εδώ γεννάται ένα πολύ απλό ερώτημα: Αν υπήρχε εκ μέρους της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ο παραμικρός δόλος θα ανακοινώναμε την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας;

Η γενικότερη πολιτική του Αστέρα Τρίπολης είναι να έχει άριστες και κρυστάλινες σχέσεις με όλες τις ομάδες που συναλλάσσεται και αυτό το έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα για το αντίθετο. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άστοχο και άδικο ένα πράγματι λάθος για το οποίο για μία ακόμα φορά ζητάμε συγγνώμη, να εκλαμβάνεται ως δόλος και ως προσπάθεια αρπαγής ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας».

http://www.sentragoal.gr

Share on Facebook