Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Τα είπε με «Φορέα» ο Τζίγγερ!"


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα ύστερα από τρεις ώρες συζητήσεων, όπου τους ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη ημέρα και άκουσε τα παράπονά τους για τις...



τελευταίες εξελίξεις. Ακολουθεί τώρα η συνάντησή του με τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ο παλιός βολεϊμπολίστας Δημήτρης Γόντικας θα είναι νέο μέλος στο Δ.Σ. και Α' αντιπρόεδρος, ξένος ο τεχνικός διευθυντής, παραμένει ο Νιόπλιας.

Η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα που αποτελούν και το πιο δυναμικό κομμάτι των οργανωμένων οπαδών ξεκίνησε από τις 5 το απόγευμα και κράτησε περίπου 3 ώρες. Σε αυτό το διάστημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τους εξήγησε την υπάρχουσα κατάσταση και τους λόγους των τελευταίων κινήσεων στο θέμα της προεδρίας. Παράλληλα, τους αποκάλυψε πως στη θέση του Δημήτρη Χατζή στο Δ.Σ. θα βρεθεί ο παλιός βολεϊμπολίστας Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος και θα πάρει τη θέση του Αντωνιάδη ως αντιπρόεδρος.

Ο "Τζίγγερ" αποφάνθηκε υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια, ενώ τόνισε πως ο τεχνικός διευθυντής θα είναι ξένος.

Από την δική τους πλευρά οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση που υπάρχει μετά την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και τα παράπονά τους για τις αλλαγές στο διοικητικό καθεστώς, αφού θεωρούν ότι το έργο του Νικόλα Πατέρα ήταν απόλυτα επιτυχημένο και δεν υπήρχε λόγος αλλαγής.

Αυτή την ώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συνεχίζει τις συναντήσεις με τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

theplayer.gr

Share on Facebook