Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

"Προβληματισμένος ο Ζαγοράκης με τα οικονομικά του ΠΑΟΚ και σκέψεις αποχώρησης"


"Έντονα προβληματισμένος φέρεται να είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης.Η οικονομική δυστοκία που παρατηρείται στα ταμεία της ΠΑΕ σε συνδυασμό με τις πιέσεις των παικτών για την καταβολή των χρωστούμενων δημιουργεί πονοκέφαλο αλλά και...

σκέψεις αποχώρησης από τον προεδρικό θώκο. Σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η εχθρικότητα με την οποία αντιμετώπισε μερίδα του κόσμου την μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, την οποία ο ίδιος ο Ζαγοράκης επιθυμούσε διακαώς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της αποτυχίας στην μεταγραφή Γκουστάβο από την Κέρκυρα ο οποίος εθεωρείτο κλεισμένος αλλά απρόσμενα σήμερα ο παίκτης ανακοινώθηκε από την Ραπίντ. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δεν έλαβε την προκαταβολή των 12.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί και έτσι μετά τον Μάρκος Αντόνιο η Ραπίντ "κλέβει" έναν ακόμα παίκτη μέσα από τα χέρια του Δικεφάλου.

Παράλληλα ο γάλλος του ΠΑΟΚ, Ολιβιέ Σορλέν επισκέφτηκε σήμερα στα γραφεία της Τούμπας των Ζήση Βρύζα προβληματισμένος για την μη καταβολή των δεδουλευμένων του από τον Δεκέμβριο και έπειτα. Σε αντίστοιχο ραντεβού θα βρεθεί αύριο και με τον μάνατζερ του Βιερίνια ο οποίος φέρεται να πιέζει την διοίκηση της ΠΑΕ να αποδεχτεί πρόταση από κορυφαίο σύλλογο της Πορτογαλίας και είναι διατεθημένος να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του για να διευκολύνει στην μεταγραφή.

Από την άλλη ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνεχίζει τις επαφές με κρατικούς φορείς ούτως ώστε να εξασφαλίσει χορηγίες που θα αποτελέσουν ανάσα εν όψη της συνέχειας του καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Τέλος τα έργα στην Τούμπα συνεχίζουν κανονικά με σταθερούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την χρησιμοποίηση του γηπέδου στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης."

http://logomaxia.blogspot.com

Share on Facebook