Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Δηλητηρίασαν με φρικτό τρόπο τρία σκυλιά ρίχνοντας τους κρέας με γυαλιά ...


Πανελλήνια σιωπηρή διαμαρτυρία για τις φόλες από όλους τους ζωόφιλους...

Ήμερομηνία συνάντησης όρισαν την 26η Ιουνίου 2010 σε κάθε πόλη της Ελλάδας,στις 8μμ έξω από το Δημαρχείο της περιοχής τους!...

Δηλώνουν ότι θα φορούν όλοι μαύρα ρούχα σε ένδειξη πένθους για τα αδικοχαμένα τετράποδα, θα συνοδεύονται από τετράποδους φίλους και θα ανάψουν κεράκια σε σχήμα ΣTOΠ, στέλνοντας το μήνυμα να σταματήσουν οι φόλες.
Για μια ώρα θα διαμαρτυρηθούν σιωπηρά για τα ζώα που χάνονται κάθε ημέρα από την απάνθρωπη τακτική της φόλας και στις 9 θα διαβάσουν με ένα στόμα μια προσευχή ειδικά γραμμένη για τα ζώα. Ετσι θα λήξει η πρωτότυπη διαμαρτυρία τους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Για μία ακόμη φορά κάποιο "ανθρωποειδές κτήνος" οδήγησε στο θάνατο τρία αδέσποτα σκυλιά που όσοι τα γνώριζαν στην Κω, δεν τους δημιουργούσαν το παραμικρό πρόβλημα.

Το δηλητηρίασαν με κρέας που περιείχε θρύμματα από γυαλιά.

Ο θάνατος για τα δύο πρώτα ήταν ακαριαίος.

Το τρίτο (φωτό), βρέθηκε μετά από δύο ημέρες στη θάλασσα να χαροπαλεύει, προσπαθώντας να απαλύνει τους πόνους του μέσα στο νερό.
Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων να το βοηθήσουν, δεν τα κατάφεραν και το συμπαθές τετράποδο πέθανε μπροστά στα μάτια των τουριστών.

Αλλοδαπή κυρία, αγανακτισμένη και θυμωμένη με το συμβάν τόνισε "Μην σας κακοφανεί όταν το θέαμα αυτό το δείτε στο INTERNET".
Και μετά θέλουμε και τουρισμό..

ΠΗΓΗ:
http://www.newskosmos.com/



Share on Facebook