Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Είπαν αντίο λόγω... κοιλιακών!


Η πολλή... γυμναστική έφερε το τέλος στη σχέση της! «Στη ζωή μου όλα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Απλώς, θέλω να αφήσω τον χρόνο να “μιλήσει”», δήλωνε στις αρχές Φεβρουαρίου η καυτή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, που τη βλέπουμε στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου «10 με 1 μαζί». Αυτά λίγο καιρό ...
αφότου είχε ξεκινήσει το ειδύλλιό της με το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Αλέξανδρο Παρθένη. Οντως, ο χρόνος «μίλησε». Το... διά ταύτα; Γράφτηκε το «the end».

Σόφη και Αλέξανδρος τους έξι περίπου μήνες που ήταν μαζί κράτησαν πολύ διακριτική στάση. Δεν φωτογραφήθηκαν από κοινού (μόνο μια-δυο παπαρατσικές λήψεις από βόλτα τους έχουν κυκλοφορήσει), επέλεγαν στέκια όπου δεν συχνάζουν paparazzi και έκαναν μικρές, ρομαντικές αποδράσεις μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Μπορεί να μην παραδέχτηκαν ποτέ ότι υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο ήταν κοινό μυστικό στα καλλιτεχνικά και μιντιακά πηγαδάκια. Στις 11 Ιουνίου όμως η Σόφη είπε σε φίλους της, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι ο δεσμός της με τον Αλέξανδρο έχει ρίξει αυλαία. Ο λόγος; Οι δύο τους βλέπονταν ελάχιστα. Η Σόφη (για την ιστορία, έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ) πέρα από την εκπομπή, διδάσκει και power-ashtanga yoga. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα κυκλοφόρησε το DVD της με τίτλο «Yoga Senses», ένα project στο οποίο αφιέρωσε πολλές ώρες.

Αποτέλεσμα ήταν να έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της για τον Αλέξανδρο. Κάτι που φαίνεται πως τον ενόχλησε. Τόσο ώστε, όπως μαθαίνουμε, γρήγορα άρχισαν τα καβγαδάκια ανάμεσα στο ζευγάρι, που στην πορεία πύκνωσαν και δεν άργησε να έρθει η ρήξη ανάμεσά τους. Η Σόφη σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν διατεθειμένη να περιορίσει το πρόγραμμά της. Αλλωστε, είναι «στα πάνω» της και -σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της ζωής της- τα επαγγελματικά είναι η Νο 1 προτεραιότητά της. Ετσι, αναπόφευκτα, ο δεσμός τους έριξε αυλαία.
espresso








Share on Facebook