Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

"Για την οντισιόν του Ρόδα τσάντα και κοπάνα"


"Σχετικά με την οντισιον που έλαβε χώρα στο Θέατρο Αθήναιον δίπλα από το Αρχαιολογικό την 24-05-2010 για την ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα"...Ήμουν και εγώ εκεί για την δήθεν οντισιόν που ξεκινούσε στις 7 μμ και καλούσε τους πάντες να συμμετέχουν. Υπήρχαν πάρα πολλά άτομα που περίμεναν υπομονετικά να περάσουν από το σχετικό βιντεάκι του ...
σκηνοθέτη. Το θέατρο ήταν σχεδόν γεμάτο αλλά η οργάνωση της οντισιόν ήταν μηδαμινή.Η ταλαιπωρία απίστευτα μεγάλη. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότιενώ είχαμε γράψει τα ονόματά μας, μπαίνοντας στο θέατρο, σε μια πρόχειρη λίστα,δεν κρατήθηκε αριθμιτική σειρά. Δεν υπήρχαν περισσότερες από δύο κάμερες για να γίνεται η οντισιον πιο γρήγορα και ο κόσμος στο τέλος είχε εξαγριωθεί. Τελικά η δήθεν οντισιον ήταν απλά και μόνο "κράχτης"για να προσέλθει το star στο θέατρο και να διαφημισθεί δωρεάν η ταινία από τα πρώτα τις κι όλας στάδια..Και ήρθε το star όλως τυχαίως και όλοι οι συντελεστες μεταξύ και ο ίδιος ο σκηνοθέτης έκαναν άσχετες δηλώσεις για την ταινία χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ευχαριστήσουν όλα αυτά τα παιδιά που παρευρέθηκαν εκεί γ!
ια το τίποτα. Εννοείται πως αποχώρησα μετά από 4 ώρες που περίμενα άδικα χωρίς να κάνω το σχετικό βιντεάκι.Ο σκοπός της δήθεν οντισιον επετεύχθη.Η διαφήμιση έγινε, εμάς μας εκμεταλεύτηκαν και η ξεφτίλα συνεχίζεται."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook