Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Άρχισαν τα δύσκολα για τον Ψυχάρη

Υποθήκη της προσωπικής του περιουσίας ζητούν οι τραπεζίτες για να του χορηγήσουν δάνειο



Παρά τα κυκλοφοριακά πυροτεχνήματα του κυριακάτικου Βήματος βοηθούντος και του μαθητευόμενου μάγου Χάρι Πότερ, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν αρκούν, αφού τα 175 χιλιάδες φύλλα που φέρεται να πούλησε η εφημερίδα δεν ισοσκελίζουν την επένδυση που έγινε, το συγκρότημα εξακολουθεί να....

βρίσκεται οικονομικά σε δύσκολη θέση. Μαθαίνουμε ότι οι τραπεζίτες ζητούν από τον Σταύρο Ψυχάρη προκειμένου να του χορηγήσουν εννιαψήφιο δάνειο προσωπικές εγγυήσεις. Με άλλα λόγια, σε όποια τράπεζα απευθύνθηκε το αφεντικό του ΔΟΛ του ζήτησε να δεσμευθεί με την προσωπική του περιουσία!
Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα χορηγήθηκε στο οργανισμό επταψήφιο δάνειο για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του, μέρος των οποίων ήταν μισθοδοσίες, αλλά και τα δικαιώματα για την προσφορά του Χάρι Πότερ η οποία αποδεικνύεται Βατερλό.
Ωστόσο, οι άνθρωποι που γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά τα του ΔΟΛ υποστηρίζουν ότι το «μαγαζί» πληρώνει την υποστήριξη του στο πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή την προηγούμενη 5ετία. Ενώ κάποιοι πιο προχωρημένοι στις αναλύσεις τους, διαπιστώνουν έλλειψη οράματος και ταυτόχρονα έλλειψη στελεχών να οδηγήσουν το «καράβι» σε πιο απάνεμα λιμάνια!
http://www.enimerosi24.gr/index.asp?a_id=9

Share on Facebook