Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Αποχαιρετιστήρια... ομιλία του Ρεχάγκελ στους διεθνείς πριν τη Νιγηρία!


Ο Ότο Ρεχάγκελ στους παίκτες του πριν το ματς με τη Νιγηρία έστειλε μήνυμα αποχώρησης, λέγοντας τους ότι δεν πρέπει να χαλάει το κλίμα λόγω μίας ήττας, αφού μετά από λίγες μέρες μπορεί να μην είναι μαζί, αλλά έχουν περάσει πολλές ωραίες στιγμές στα τόσα χρόνια!Αναλυτικά, ο Ότο είπε: «Έχουμε ζήσει πολλά. Πανέμορφες στιγμές. Δεν θα αφήσουμε μια ήττα να χαλάσει τις διαπροσωπικές...
σχέσεις που χτίσαμε τόσα χρόνια. Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην είμαστε πια μαζί, αλλά αυτή η άψογη ατμόσφαιρα που όλοι μας δημιουργήσαμε μέσα στην ομάδα αυτά τα εννέα χρόνια δεν θα χαλάσει ποτέ. Όσα ζήσαμε δεν ξεχνιούνται, ό,τι κι αν γίνει. Ούτε αλλοιώνονται. Στο κάτω-κάτω ήρθε μόνο μια ήττα, όχι η καταστροφή».
Λίγες ώρες νωρίτερα, μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο «ZDF» όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ελληνικό πάγκο απάντησε: «Θα αποφασίσουμε μετά το Μουντιάλ. Εξαρτάται αν θα έχουμε επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή όχι. Από αυτή τη βάση θα εξαρτηθεί η όλη συζήτηση που θα έχουμε με τον πρόεδρο. Θα ήταν λάθος μου αν είχα υπογράψει πριν από το Μουντιάλ».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του το βίντεο του αγώνα της Νιγηρίας με την Αργεντινή και στην θεωρεία τους τόνισε «Η Νιγηρία είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ δυνατή, πολύ γρήγορη, ενώ είναι και πολύ καλά οργανωμένη στην ομάδα. Χρειάζεται τεράστια προσοχή, πρέπει να αποφύγετε τα λάθη και πρέπει να προσέξετε τα δύο άκρα, όπου υπάρχουν δύο καταπληκτικοί παίκτες, ο Ομπίνα και ο Οντεμβίκουε».

Ο Ρεχάγκελ, πάντως, δείχνει αρκετά αγχωμένος και χθες μίλησε αρκετή ώρα τηλεφωνικά με την σύζυγό του Μπεάντα, που αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να τον ηρεμήσει. Οι παίκτες έδειξαν με την σειρά τους φοβισμένοι με τις δηλώσεις που έκαναν πριν από την προπόνηση.


http://www.balla.gr/




Share on Facebook