Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μήπως θέλει κανείς πόλεμο; Δεν έχουμε πρόβλημα κ.Βερβελέ


O δημοσιογράφος - μπούλης Διονύσης Βερβελές που είναι γνωστός Παναθηναικός ο οποίος έβγαζε μια εφημερίδα με τον Γιώργο Τράγκα που είναι παναθηναϊκός (και τώρα κάνει δήθεν τον Ολυμπιακό σε άλλη εφημερίδα) πριν αποφασίσει να κάνει πόλεμο θα πρέπει να ρωτάει και τα αφεντικά του. Η τακτική μας στο troktiko είναι γνωστή. Είμαστε τόσοι πολλοί που και λάθος θα γίνει και βλακεια και γκάφα και μ....! Μόνο που ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη και ο κόσμος ξέρει ότι το λάθος θα μείνει ένα 5λεπτο πάνω και μετά θα κατέβει.

Εσύ λοιπόν θα μας απαντήσεις αν ο Σωκράτης Κομινάκης έχει σχέση με την εφημερίδα που εργάζεσαι; Επειδή είπατε όχι και τα ψέματα βλέπουμε δεν σου αρέσουν. Α, πα , πα ντροπή.

Ναι ή όχι κ.Βερβελέ; Επειδή το διαψεύδατε και τελικά ξέρουμε πολλά περισσότερο θα ρωτήσεις το αφεντικό σου που είναι ο κολλητός του ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ αν έχει σχέση με τον Σωκράτη Κομινάκη;

Μήπως θέλετε να ανοίξουμε τον...


φάκελο των υποκλοπών με την vodafone και ποιος ήταν το Νο2 με τον Κορωνιά όταν παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό της χώρας;

Θέλετε μήπως να ανοίξουμε τον φάκελο χρηματιστήριο να δούμε ποιοι ήταν τότε εκδότες σε φύλλα που επηρέαζαν τον κόσμο και κάποιοι έμμεσα τον έστειλαν σε αυτοκτονίες όταν έχασαν τα χρήματα;

Θέλετε να ανοίξουμε τον φάκελο του Μ.Φιλόπουλου και την δολοφονία του άτυχου νεαρού;

Θέλετε να ανοίξουμε τον φάκελο - μαστροπεία;

Θέλετε να σας πούμε ποια είναι τα πραγματικά σας αφεντικά και ποιοι επιχειρηματίες είναι πίσω σας;

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κ.Βερβελέ αλλά πριν κάνεις οποιαδήποτε υβριστική και συκοφαντική επίθεση να βάζεις το κεφαλάκι σου να σκεφθεί ποιος θα χάσει από έναν τέτοιον πόλεμο; Μάθε τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και κάνε μια στροφή και ξαναέλα. Δεν θα κοιμάστε δέκα βράδια γιατί οι φίλοι σας θα χάσουν τον ύπνο τους εξαιτίας σας και θα λένε που έμπλεξαν.

Όταν λοιπόν θέλεις να κάνεις το παλικάρι στο FB να δέχεσαι και την απάντηση μας.

Όσο για την fake είδηση το λες και μόνος σου ότι δεν ήταν κατασκεύασμα δικό μας τα ξημερώματα!!! Ντράπηκες για τον παίχτη του ΠΑΟ γιατί αυτός δεν ...ντράπηκε και πολύ. Και σε τελική μπορούμε να σου πούμε χίλια πράγματα για εμάς όπως αν θέλεις μπαίνεις να δεις, είναι διαδραστικό μέσο ή ημερολόγιο δεν πληρώνεις και άρα υπάρχει δικαίωμα στο λάθος. Μόνο που η διαφορά μας είναι ότι πάντα αναγνωρίζουμε τα λάθη σε αντίθεση με εσάς τους κάφρους που οδηγείται τον κόσμο στα ...σφαγεία.

Ή μήπως ξεχνάς κ.Βερβελέ την αλήτικη επίθεση σε βάρος ανθρώπων που στοχοποιήσατε για να τους κάνουν επίθεση οι κάφροι; Και δεν ζητήσατε καμία δημόσια συγνώμη. Και όπως βλέπεις είμαστε διακριτικοί. Να δούμε πόσο θα αντέξουμε.

Και πες στα αφεντικά σου ότι όταν θέλουν να κάνουν άτυπες συμφωνίες μη προκλήσεων να είναι κύριοι και όχι αδερφές.

Share on Facebook