Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Αλβανίδα… αράχνη έδρασε και στο Βόλο


Τον... ιστό της και στο Βόλο άφησε η γυναίκα-«αράχνη», η 54χρονη υπήκοος Αλβανίας η οποία συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και κατηγορείται για την ψυχρή δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, το πτώμα του οποίου τσιμεντάρισε...


Η 54χρονη συνελήφθη για τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, υπεξαγωγή εγγράφων και κλοπή, καθώς και επτά εντάλματα σύλληψης για ληστεία, κλοπές και απάτες. Αρκετά είναι τα θύματά της και στο Βόλο, από τα οποία ενθυλάκωσε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Έτσι, εκτός από την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης έχει αφήσει την... ιστορία της, η 54χρονη Αλβανίδα αναμένεται να «επισκεφθεί και τις δικαστικές αρχές στο Βόλο, όπου έχουν γίνει καταγγελίες από πολίτες που έπεσαν θύματα της απάτης που έστηνε.
Ο Εισαγγελέας Αιγίου, όπου προσήχθη χθες το απόγευμα, της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού κατά συρροή, για οπλοχρησία και οπλοφορία, όπως και για απάτες.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας μετά και την ομολογία της 54χρονης γυναίκας ανακοίνωσε και επισήμως την εξιχνίαση της δολοφονίας του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, που τελέστηκε στις 24 Μαΐου 2009, από κοινού με τον 62χρονο ημεδαπό σύντροφό της, ο οποίος έχει αποβιώσει.
Το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε τσιμενταρισμένο σε οικία στο Διακοπτό Αχαΐας. Στο υπόγειο της οικίας πραγματοποιήθηκε αποξήλωση του δαπέδου κτιστής μπανιέρας και εκσκαφή του εδάφους. Το πτώμα, το οποίο είχε «χτιστεί», βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, περιτυλιγμένο σε πλαστική αυτοσχέδια συσκευασία.

taxydromos


Share on Facebook