Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εν αναμονή…


Λέξη δεν λένε από τον Ολυμπιακό για το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στην Ισπανία και τις επαφές του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης, ο sportdog σας μετέφερε τις πληροφορίες που ήθελαν τον...



γενικό διευθυντή της ΠΑΕ να έχει συνάντηση με τον 46χρονο τεχνικό.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν το ταξίδι και τη συνάντηση, ενώ ο ίδιος ο Χρυσικόπουλος έως αργά το βράδυ της Τρίτης δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Φαίνεται πως με εντολή Κόκκαλη οι «ερυθρόλευκοι» δεν δημοσιοποιούν τις κινήσείς τους, κάτι που προφανώς θα κάνουν όταν θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Λέγεται πάντως, πως πράγματι υπήρξε συνάντηση του Χρυσικόπουλου με τον Ισπανό τεχνικό και τον μάνατζερ του, Ινιάγκι Ιμπάνιεθ. Πιθανότατα, οι επαφές θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, ημέρα που ενδεχομένως ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, από τη στιγμή που το στέλεχος του Ολυμπιακού πήγε στην Ισπανία, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Βαλβέρδε, μια και ο Ισπανός είναι θετικός.

Έως ότου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, όμως και να υπάρξει και πληροφόρηση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

sportdog.gr

Share on Facebook