Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Απάντηση στο δημοσίευμα "Καθαρές παραλίες"


" Θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες σας και να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα που λέχθηκαν για εμάς σε κείμενο που αναρτήθηκε στο blog σας με τίτλο «Καθαρές παραλίες» την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Tα δύο κάμπινγκ διαθέτουν βιολογικούς καθαρισμούς και λειτουργούν όλα τα χρόνια με σεβασμό στο περιβάλλον. Είναι αδιανόητη...
λοιπόν, από μέρους μας μια τέτοια ενέργεια που αναφέρεται στο blog σας. Η λειτουργία και των δύο κάμπινγκ είναι μακροχρόνια και νόμιμη και δεν εξαρτάται από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη 10 Ιουνίου, πάρθηκαν δείγματα από τη Νομαρχία Μαγνησίας. Σύμφωνα με αυτά, η παραλία μας κρίθηκε κατάλληλη. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., που πιστοποιούν την καταλληλότητα της ακτής, δημοσιεύτηκαν στον τοπικό έγκυρο τύπο.

Η ανάρτηση αυτή προσβάλλει τόσο εμάς ως ανθρώπους όσο και ως επιχειρηματίες, αλλά και τον τουρισμό της περιοχής γενικότερα. Για αυτό το λόγο, πιστεύουμε ότι ο αναγνώστης έχει υποχρέωση να αναρτήσει τα δικά του έγκυρα αποτελέσματα των μετρήσεων από τις πηγές που διαθέτει.

Η ανωνυμία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να δυσφημεί."

Camping Sikia - Camping Hellas






Share on Facebook