Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αυτές είναι οι διαφορές του Μάκη με τον Θέμο



Αλήθεια ποια είναι η διαφορά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με τον Θέμο Αναστασιάδη; Ήταν δύο συνεργάτες και τελικά η ιστορία χάλασε όταν ο Μάκης κατάλαβε ότι θα έχανε στην ...μοιρασιά. Αυτά όμως είναι δικά τους. Ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να απολογούμαστε για τις ανοησίες του Μάκη ότι είμαστε του Θέμου ή άλλων εχθρών του!

Όμως πάμε στην ουσία:

Ο Θέμος και ο Μάκης πήραν πολλά χρήματα από τον Μπόμπολα με τον Τριανταφυλλόπουλο να φθάνει στο διπλάσιο ποσό απ'ότι ο Θέμος.
Ο τελευταίος έκανε αυξήσεις στους εργαζόμενους του από την επόμενη ημέρα ενώ ο Μάκης δεν τους κέρασε ούτε ένα καταίφι!

Ο Θέμος διώκεται(καλώς)για την ιστορία με τα εφοριακά του όμως και ο Μάκης έχει ήδη καταδικαστικές αποφάσεις και διώκεται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ κάτι το οποίο αποκρύπτει!

Ο Μάκης...


το παίζει... φτωχός του λαού και ζει μέσα στην χλίδα ενώ ο Θέμος μπορεί να ζει στα πλούτη αλλά δεν το διαφημίζει. Αντίθετα ο Μάκης έχει πει το αμίμητο: "Ζω στην Εκάλη για να βρίσκεται η Κιμ κοντά στους δικούς της και η καρδιά μου βρίσκεται στο Μενίδι"!!! Παρόλαυτά έκανε από τους πιο πλούσιους γάμους που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα μας.

Ο Θέμος έχει υπηρετήσει τον στρατό ενώ ο Μάκης πήρε τρελόχαρτο και εξαπάτησε τον Ελληνικό στρατό (εκτός και αν είναι μουρλός που είναι και το πιο πιθανόν).

Τον Μάκη τον έχουν καταγγείλει το σύνολο (σχεδόν) των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια με ΕΠΩΝΥΜΕΣ επιστολές ενώ τον Θέμο όχι.

Ο Μάκης ήταν τεμπέλης και στην εφημερίδα του πάταγε κάθε Παρασκευή και τις άλλες ημέρες καθόταν με τις ώρες στο σπίτι του να παίζει με τις κεραίες ή μπιρίμπα με την Κιμ και τους φίλους του ενώ ο Θέμος είναι η αλήθεια ότι σκίζεται στην δουλειά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι στην εφημερίδα.

Ο μεν Μάκης δεν θέλει να τον πιάνει κανείς στο στόμα του ενώ ο Θέμος τουλάχιστον αυτοσαρκάζεται σε πολλές περιπτώσεις.

Ο ένας είναι ρουφιάνος και εθνικός χαφιές ο άλλος όμως όχι. Ο ένας άφιλος και καταδότης ο άλλος σέβεται την φιλία. Ο ένας την χαλάει για ψήλου πήδημα επειδή ακριβώς δεν έχει μάθει τι σημαίνει αυτή η λέξη.

Από την μια ο Μάκης συνεχίζει μετά από 3 χρόνια να καθυβρίζει τον Θέμο μέσα από τα έντυπα και την τηλεόραση ενώ ο Θέμος τον αγνοεί επιδεικτικά. Κάποιος έχει εμμονή...

Ο Μάκης έχει μια εφημερίδα με μ.ο. 30.000 φύλλων και ο Θέμος μια εφημερίδα που είναι στην πρώτη θέση.

Ο Θέμος κατάφερε να απεμπλακεί από τον Μπόμπολα και τους επιχειρηματίες ενώ ο Μάκης για άλλη μια φορά προσκολλήθηκε και είναι διαρκώς δίπλα τους.

Ο Θέμος ανακοίνωσε στον κόσμο την πώληση της εφημερίδας ενώ ο Μάκης παρότι έχει πουλήσει το 49% του veto το αποκρύπτει από τον κόσμο και τους αναγνώστες του. Ακόμα δεν έχει βγάλει ανακοίνωση!

Ο μεν Θέμος βαρύνεται με το μεγάλο οικονομικό αδίκημα για το οποίο και θα δικαστεί και ο Μάκης βαρύνεται για πλήθος ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ - ΨΥΧΩΤΙΚΩΝ επιθέσεων σε βάρος ανθρώπων που δεν έχουν κάνει τίποτα από όσα τους καταμαρτυρά!

Παρά τα όσα έκανε ο Θέμος ο κόσμος του έδωσε και πάλι την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και έκλεισε το κουμπί στον Μάκη γιατί κατάλαβε ότι η υποκρισία έχει και όρια.

Ο μεν Θέμος εργάζεται με τον Κυριακού και άλλους επιχειρηματίες που μπορεί να κατηγορούνται για πολλά αλλά δεν μιλάει να κάνει τον νταή αντίθετα με τον Μάκη που κάνει επιλεκτικές επιθέσεις - συμβόλαια σε επιχειρηματίες την ώρα που με όποιους και αν έχει συνεταιριστεί ή συνεργαστεί εμπλέκονται σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκάνδαλα τα οποία αποσιωπά.

Ο Θέμος απολύει πολύ δύσκολα κάποιον άνθρωπο ενώ ο Μάκης με μεγάλη ευκολία επειδή π.χ. μπορεί κάποιος να μην είδε έναν λεκέ στο κοστούμι του.
Απέλυσε παντρεμένη γυναίκα ΑΔΙΚΑ και εξύβρισε την ίδια και τα παιδιά της.

Ο Μάκης συγκαλύπτει μεγάλα σκάνδαλα (εικονικά τιμολόγια ,καταδίκες επιχειρηματιών που τον πληρώνουν, οφειλές στο δημόσιο κουμπάρων του)και θεωρεί εαυτόν άτεγκτο ενώ ο Θέμος δεν κρύβει τα πολιτικά του φρονήματα και αυτά που πρεσβεύει. Ακόμα και αν δεν μας αρέσει αυτό είναι σίγουρα πιο ειλικρινές.

Μπορούμε να πούμε πολλά άλλα όμως αυτά φθάνουν για να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι ποιος!

Γιαυτό λοιπόν ...ξερνάμε τον Μάκη των 4 τελευταίων ετών μετά τον γάμο του με την ...φροιλάιν Κίμ!

Δεν διαλέγουμε κανέναν γιατί δεν είμαστε κανενός αλλά οι αλήθειες είναι όπως σας τις γράψαμε. Ρωτήστε και θα μάθετε.
Share on Facebook