Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πέμπτη υπογράφει ο Τσέζαρεκ


Ο Έκτορ Κούπερ ζήτησε άμεσα τον... αντί-Κάμπορα και όπως φαίνεται η διοίκηση των κίτρινων δεν χάνει χρόνο. Ο (ένας) εκλεκτός για την κιτρινόμαυρη διοίκηση δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με...




τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ο Κροάτης επιθετικός ειδοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του και εκτός απορόπτου θα είναι αύριο Πέμπτη το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.
Παράλληλα, οι κίτρινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να ανανεώσουν τον δανεισμό του Έντι Τζόνσον, ενώ στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα υποψήφιων επιθετικών για να φορέσουν τη φανέλα του Άρη.

Ο Αντού στο «Associated Press»: «Άνδρας στην Ελλάδα»

Ο Φρέντι Αντού μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα σε συνέντευξη του στο «Associated Press»: Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σκληρό από ότι νομίζει ο πολύς κόσμος. Έμαθα να είμαι άντρας, αφού εκεί δεν αστειεύονται. Είναι συνέχεια κάτω από τη μύτη σου και θέλουν να σε εμποδίσουν να κάνεις το παιχνίδι σου. Στην Ελλάδα μου έλεγαν να παίζω ένας εναντίον ενός. Δεν θυμάμαι πότε άλλοτε να μου έχουν ζητήσει να κάνω αυτό το πράγμα, που είναι ουσιαστικά το όπλο μου. Βελτιώθηκα στο αμυντικό κομμάτι και δεν θα αγωνιζόμουν αν δεν το έκανα...».


theplayer.gr

Share on Facebook