Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Οπλίζει με … Μπερέτα


Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μάριο Μπερέτα θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα να βρίσκεται στην Ιταλία για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι ήδη στην γειτονική χώρα έχοντας κατασταλάξει ότι ένας εκ των Μπερέτα και Νοβελίνο θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά τις επαφές που έγιναν κρίθηκε σκόπιμο να υπάρχει μια...


απευθείας συζήτηση με τους δυο υποψήφιους προπονητές πριν παρθεί η οριστική απόφαση. Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται το ταξίδι του Βρύζα στην Ιταλία για ευνόητους λόγους. Οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για το ακριβώς αντίθετο.


Μάλιστα αναφέρεται ότι υπήρξε ήδη συνάντηση Φρεντερίκο Παστορέλο που είναι ο μάνατζερ του Μπερέτα. Ο συγκεκριμένος τεχνικός φαίνεται να έχει το προβάδισμα αλλά δεν θα παρθεί καμία απόφαση αν δεν συζητήσουν στον ΠΑΟΚ και με τον Νοβελίνο. Κάτι που ίσως να συμβεί ακόμα και τις επόμενες μέρες.

Ο Μπερέτα δείχνει να είναι περισσότερο κοντά στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ζήση Βρύζα και αυτό και μόνο ίσως προκρίνει την επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή. Ο Βρύζας, αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ενημερώσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη, κι αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουν σε υπογραφές.


http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=2901

Share on Facebook