Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα πετύχουμε»


Την σιγουριά που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, για το μέλλον του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Σωκράτης Κομινάκης. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, σε συνέντευξη που...




παραχώρησε στην εφημερίδα «DEAL», τόνισε ότι ο πήχης για την ομάδα θα μπει ψηλά και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Έβαλντ Λίνεν.

«Γιατί να μην πετύχουμε; Θα πετύχουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα», είναι η χαρακτηριστική ατάκα του συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με το αν η νέα διοίκηση θα βγάλει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει και συμπλήρωσε:
«Θέλουμε τον πήχη ψηλά. Όχι, όμως, με τον τρόπο που παρουσιάζεται. Δηλαδή με τα ονόματα παικτών που διαρρέεται ότι έρχονται στον Ολυμπιακό. Όλα θέλουν τον τρόπο τους και την ώρα τους για να γίνουν. Και θα γίνουν».

Αναφορά έγινε στο θέμα του προπονητή, με τον Σωκράτη Κομινάκη, να ξεκαθαρίζει: «Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή τον κ. Λίνεν. Γιατί πρέπει να το συζητάμε;» και να απαντάει και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αν δεν ήταν πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης θα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ποτέ εγώ. Θα είμαι αντιπρόεδρος».

theplayer.gr

Share on Facebook