Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η πρώτη των εκπλήξεων


Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και προβληματισμού ο Πανιώνιος αρχίζει τη Δευτέρα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με την πρώτη προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19:30)...



...Η παραχώρηση του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ με τη μορφή δανεισμού έφερε, όπως αναφέραμε και το Σάββατο, παγωμάρα στον κόσμο της ομάδας ο οποίος πάντως αναμένεται τη Δευτέρα να δώσει βροντερό παρών.

Η διοίκηση, αφού αφουγκράστηκε το κλίμα, ανέβασε στροφές τις δύο τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα, πριν την πρώτη προπόνηση, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μία καλή μεταγραφή. Το όνομα του εκλεκτού κρατείται μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές μέσα από το σύλλογο, πρόκειται για παίκτη που δεν έχει φιλοξενηθεί στα ρεπορτάζ του τύπου. Παράλληλα, ο Πανιώνιος φέρεται να κάνει προσπάθειες και για την επιστροφή του Ντάριο Φερνάντεζ.

Το προπονητικό τιμ πάντως, υπό την εποπτεία του Μίκαελ Στόρε, είναι πανέτοιμο να πιάσει δουλειά και να δουλέψει με όλο το υλικό που έχει. Απουσίες ποδοσφαιριστών δεν αναμένονται.

http://www.contra.gr


Share on Facebook