Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Μηνύματά σας για το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ


"ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11Ψ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ...

ΓΗΠΕΔΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ."

Αναγνώστης

-------------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικα με την μεταδοση του αγωνα...Ο δημοσιογραφος του σκαι ηταν πολυ φανερος για ποια ομαδα υποστηριζει..Δεν μπορει να λεει οταν ο παιχτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Beverly)εβαλε τριποντο να ειρωνευεται οτι μεχρι και αυτος εβαλε καλαθι..τι μισος ειναι αυτο??"

Αναγνώστης

-------------------------------------------------------------------------------------

"ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΚΑΙ ΟΧΙ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 8 (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ). ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ! Κ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΞΥΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1 !!!!!!!!

Υ.Γ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ....."

Αναγνώστης

-------------------------------------------------------------------------------------

"Για τον φίλο που λέει ότι ο Γιαννάκης εχει εμφανισει την πιο γοητευτικη και εντυπωσιακη εθνικη
ελλαδος στην Ιαπωνια πριν 4 χρονια. Αυτή δεν είναι εθνική του Γιαννάκη, του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν. Όλα τα συστήματα βασισμένα σε συστήμτα του ΠΑΟ, με βασική τετράδα την τετράδα του ΠΑΟ (Διαμαντίδης,Φώτσης, Χατζηβρέττας, Τσαρτσαρής) όλοι προπονημένοι και δασκαλεμένοι από τον Σέρβο κόουτς. παρακαλώ να τελειώνουμε με την τσίχλα του Γιαννάκη προπονητή."

Αναγνώστης


Share on Facebook