Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης"


"Κύριε Σαμαρά, έκπληκτος άκουσα από τα δελτία ειδήσεων την ομιλία σας σήμερα στους βουλευτές την ΝΔ, άκουσα να μιλάτε για το παρελθόν της ΝΔ, άκουσα να μιλάτε για τις 700.000 που σας στήριξαν …ξεχάσατε κάτι όμως κύριε Σαμαρά...



Ξεχάσατε ότι όλοι αυτοί που σας ψήφησαν, σας ψήφησαν για ένα συγκεκριμένο λόγο και σκοπό, να είστε παρόν και να στηρίζετε και να υπερασπίζεστε τον Έλληνα και την Ελληνίδα, σε όλα αυτά τα όποια συμβαίνουν σήμερα στην Ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν που είστε κύριε Σαμαρά τώρα που ανακοινώθηκε το ασφαλιστικό, που είστε τώρα που ανακοινωθήκαν τα μέτρα και πάμε από το κακό στο χειρότερο, που είναι οι βουλευτές και εσείς προσωπικά για να εκφράσετε με οποιοδήποτε τρόπο τον αντιπολιτευτικό σας λόγο και να αντισταθείτε σε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στις πλάτες μας, που είναι το πρόγραμμά σας το οποίο θα μας βγάλει από το ΔΝΤ και θα φέρει την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ εκεί που ήταν πριν το ΔΝΤ και καλύτερα ακόμη και όχι στο 1940 στο οποίο μας γύρισε ο Κύριος Παπανδρέου? ο οποίος εξαπάτησε και συνεχίζει να εξαπατά τον Ελληνικό λαό με τον λόγο του, που είστε κύριε Σαμαρά?
Ο λαός είδε την αυτοκάθαρση, είδε τις αλλαγές στα εσωκομματικά, αλλά πιστέψτε με έχει κουραστεί με αυτά, ζητεί έργα ουσιαστικά και τα θέλει τώρα.
Είμαι ένας από τους 700.000 που πήγαν και ψήφησαν, αλλά κύριε Σαμαρά κάντε κάτι γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.
Το να μου στείλετε μαιλ και να μου λέτε το που θα μιλήσετε καρφί δεν μου καίγεται, δεν είδα όμως κανένα μαιλ το οποίο να αναφέρετε σε όλα τα παραπάνω, δεν είδα κανέναν βουλευτή και ούτε εσάς φυσικά σε κανένα δελτίο ειδήσεων να αντιπαρατίθεστε και να μας δώσετε μια ελπίδα για το αύριο και για ποιο λόγο να συνεχίσω να σας στηρίζω εγώ και οι υπόλοιποι 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.
Περιμένω απάντησή σας με έργα ουσιαστικά, σταματήστε επιτέλους τα παιχνίδια και την ανοχή σε αυτή την κυβέρνηση και μη μου πείτε δεν ψηφίσαμε το νομοσχέδιο. …ναι θα σας πω αλλά από εκεί και πέρα που είστε, πόσο κάτω μπορούμε να φτάσουμε… ..πιστέψτε με δεν μπορούμε άλλο.
Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει
…και αυτό εδώ είναι ένας αβάσταχτος ζυγός, χωρίς απολύτως καμία προοπτική, πρόγραμμα και πάνω από όλα χωρίς να υπάρχει αύριο.
ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
Ευχαριστώ τα παιδιά του τρωκτικού που μας δίνετε την δυνατότητα να ακουστή η φωνή του απλού πολίτη που δεν έχει πρόσβαση στα μεγάλα σαλόνια ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook