Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"Απάντηση στον κύριο που έχει πρόβλημα με την συμμετοχή των κύπριων παιχτών στα διάφορα τηλεπαιχνίδια"



"Αλήθεια αγαπητέ φίλε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί? η συμμετοχή κύπριων παιχτών ή το ότι κύπριοι παίχτες κερδίζουν?
Προσωπικά δεν παρακολουθώ...
αυτά τα παιχνίδια και δεν με ενδιαφέρουν, παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι το ότι δεν θα πρέπει να συμμετέχουν καθόλου κύπριοι παίχτες στα παιχνίδια αυτά(το συμπέρασμα βγαίνει διότι προτείνεις να κάνουν δικά τους παιχνίδια οι κύπριοι).
Φίλε μάθε ότι οι κύπριοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και νιώθουν ΕΛΛΗΝΕΣ. Μάθε επίσης ότι δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ που μας παραχώρησε το δικαίωμα να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, μάθε ότι περισσότεροι Έλληνες ζουν έξω από τα γεωγραφικά όρια του Ελληνικού κράτους.
Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, διανύει μια δύσκολη εποχή στην ιστορία της ,είναι κοινά αποδεκτό πώς η αίτια είναι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της.
Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι και ο λόγος που η Κύπρος σήμερα είναι ανεξάρτητο κράτος. Φίλε μάθε ότι οι κύπριοι θεωρούμε την Κύπρο αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδος ,όπως είναι η Κρήτη, η Ρόδος ,η Κέρκυρα και όλα τα νησιά της Ελλάδος.
Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να διοργανώνουν οι κύπριοι τα δικά τους τηλεπαιχνίδια ,όπως δεν υπάρχει λόγος να διοργανώνουν οι Κρητικοί ,οι Ροδίτες, οι Σαμιώτες τα δικά τους ."


Φιλικά πάντα ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ εκ ΛΑΠΗΘΟΥ(κατεχόμενο χωριό)






Share on Facebook