Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Φρέιτας και με τη βούλα


Την πρόσληψη του Πορτογάλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή επικύρωσε το Δ.Σ. Αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και επίσημα ο Δημήτρης Γόντικας...



...Ολοκληρώθηκε το πρώτο Δ.Σ. του νέου διοικητικού συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ όπου και αποφασίστηκε η πρόσληψη του Κάρλος Φρέιτας για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Παράλληλα, ψηφίστηκε η νέα σύνθεση της διοικούσας επιτροπής. Η μοναδική αλλαγή που υπάρχει είναι η είσοδος του Παναγιώτη Δάβαρη σε αυτή και η αποχώρηση του Γιώργου Νίκα. Επιπρόσθετα ο Δημήτρης Γόντικας είναι και επίσημα β' αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Την πρόταση για τον Γόντικα ψήφισαν τα 16 από τα 19 μέλη του Δ.Σ. Συγκεκριμένα δεν τον ψήφισαν οι κ.κ. Κουλούρης, Μαυροκουκουλάκης και Ησαΐας.

Από το Δ.Σ. απουσίαζαν μόνο ο Νίκος Θ. Βαρδινογιάνης, οποίος είχε εξουσιοδοτήσει τον Νίκο Γ. Βαρδινογιάννη να τον εκπροσωπήσει και ο Χαράλαμπος Σιούφας.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις με την πρόταση του Ανδρεά Βγενόπουλου για την αγορά της ΠΑΕ αυτή συζητήθηκε στο Δ.Σ., ωστόσο δεν έγινε εκτενή αναφορά γιατί είναι θέμα των μετόχων.

http://prasinanea.gr/

Share on Facebook