Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Διαψεύδει για χειρουργείο ο Ντουντού


Ο Ντουντού Σεαρένσε αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές, προκειμένου να γεμίσει τις "μπαταρίες" του και να είναι έτοιμος για την "πρώτη" του Ολυμπιακού στις 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Βραζιλιάνος υπαρχηγός των Πειραιωτών, ενημερώθηκε...



...ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά.

Διαψεύδει για χειρουργείο ο Ντουντού

Ο αμυντικός μέσος των Πειραιωτών, αναμένεται στη χώρα μας μια ημέρα πριν, τονίζοντας ότι είναι μια χαρά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο χάρη στη βοήθεια του Θεού. Ο Ντουντού υποστηρίζει ότι "είμαι στεναχωρημένος για όλα αυτά που γράφουν για μένα και λένε αρκετά ψέμματα. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, έχω ξεκουραστεί και θα είμαι 100% έτοιμος, όταν επιστρέψω στην Ελλάδα. Χάρη στη βοήθεια του Θεού, είμαι πολύ καλά".

Για όσους θυμούνται, ο Ντουντού είχε τραυματιστεί σε ένα φιλικό προς τιμήν του Ροναλντίνιο κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης άδειας επί Ζίκο, έμεινε για καιρό έξω και επέστρεψε προς το τέλος των πλέι οφ. Ο καλός Ντουντού της πρώτης χρονιάς είναι υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό, αρκεί όμως να φέρεται 100% επαγγελματικά και όχι να μην ενημερώνει για τις δραστηριότητές του, που δημιούργησε και το πρόβλημα στην συνέχεια.

http://redplanet.gr


Share on Facebook