Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ανοίγει την πόρτα


Από το μακρινό Ντάγκεσταν ο νεόπλουτος πρόεδρος της, κατά τα άλλα άσημης Ανζί, έφτασε μέχρι και το κατώφλι της ΑΕΚ για χάρη του Νάτσο Σκόκο. Και η διοίκησης της Ένωσης είναι έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της. Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει...



πως σκοπεύει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ρώσους, με την προοπτική να παραχωρήσουν τον Αργεντινό. Άλλωστε αυτός ήταν και ο όρος που έθετε η Άνζι, προκειμένου να επισημοποιήσει και γραπτώς την πρόταση για την απόκτηση του Σκόκο, έναντι του ποσού των 3,2 εκατομμυρίων Ευρώ. Βεβαίως η ΑΕΚ αισιοδοξεί πως πάνω στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων, θα καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά των Ρώσων.
Πρόθεση, πάντως, των κιτρινόμαυρων, είναι να προχωρήσουν άμεσα την υπόθεση, καθώς θεωρούν πως η πρόταση που έχει κάνει η Ανζί είναι έτσι κι αλλιώς συμφέρουσα. Θεωρητικά θα μπορούσε να αποτελέσει αγκάθι σε μια ενδεχόμενη συμφωνία, η στάση του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός, όπως είναι λογικό, δεν πετάει από την χαρά του με την προοπτική να μετακομίσει στα υψίπεδα του Νταγκεστάν στην βαθιά ασιατική Ρωσία. Ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν πως το βασιλικό συμβόλαιο που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ανζί στον Σκόκο, θα άρει όλες τις επιφυλάξεις του.

theplayer.gr

Share on Facebook