Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ποιοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του γιατρού


Την άγρια συμμορία των ληστών με τα Καλάσνικοφ, που σκορπά τον τρόμο σε εύπορες οικογένειες των βορείων και νοτίων προαστίων, «βλέπει» πίσω από το θρίλερ της εξαφάνισης του γνωστού καρδιολόγου Επαμεινώνδα...


Γερασιμόπουλου η Ασφάλεια Αττικής.

Από τον Δεκέμβριο του 2008, όταν το Πανελλήνιο συγκλονιζόταν από το δράμα της οικογένειας και την εξαφάνιση του γνωστού γιατρού, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών. Ηταν 5 Δεκεμβρίου, όταν δύο ένοπλοι σκόρπισαν τον τρόμο στη φιλήσυχη οικογένεια του γιατρού. Οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία και κράτησαν για ώρα ομήρους τη σύζυγο και τα παιδιά, του τα οποία μάλιστα δεν δίστασαν να χτυπήσουν. Οταν ο γνωστός καρδιολόγος επέστρεψε σπίτι του, οι δύο ένοπλοι τον αιφνιδίασαν, τον χτύπησαν, τον «φόρτωσαν» σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας που είχαν αρπάξει, αφού πρώτα τα έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σήμερα η «Espresso» αποκαλύπτει τα στοιχεία τα οποία οδηγούν τους αστυνομικούς πολύ κοντά στο συμπέρασμα ότι οι δύο ένοπλοι δράστες είναι μέλη της γνωστής πλέον συμμορίας των ληστών με τα Καλάσνικοφ.

espresso

Share on Facebook