Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Σχετικά με το: Φασιστική η απεργία των τεχνικών του ραδιοφώνου"


"- Απέλυσε ο Αλαφούζος και κάνουν απεργία σε όλες τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις

Ο-Η «πατριώτισσα» που ανέφερε όλα τα παραπάνω, είναι αληθινά στοιχεία αλλά είναι η μισή αλήθεια!! και η μισή αλήθεια, σχεδόν πάντα, κρύβει δόλο και κουτοπονηριά!!!...

Φυσικά και δουλεύουμε 7ωρο αλλά σχεδόν ποτέ δεν φεύγουμε στο 7ωρο.. χωρίς υπερορίες.. Για κάποιους λόγους πληρωνόμαστε πάνω από το βασικό μισθό. Αλήθεια και αυτό! Αλλά δεν είναι και πολύ υγιεινό να φοράς 7 ώρες ακουστικά κλειστού τύπου! Δεν είναι και πολύ υγιεινό να δουλεύεις 7 ώρες δίπλα στους πομπούς και στις γεννήτριες. Αυτός ο καλός μας «πατριώτης» λοιπόν ας μας πει τι δουλειά κάνει που τον νοιάζει τόσο πολύ να ακούει ραδιόφωνο χωρίς μουσική τις βράδυνες ώρες φαντάζομαι..! γιατί το πρωί είναι μεροκαματιάρης και δεν μπορεί να ακούει στην δουλειά του. Φαντάζομαι ότι δεν έχει σχέση με επαγγέλματα που μπορείς να διαβάζει, γιατί αλλιώς θα είχε διαβάσει την Σ.Σ.Ε. μας, να μάθει πόσο πολλά είναι τα χρήματα που πληρωνόμαστε και μάλιστα σε σχέση με το έργο που προσφέρουμε! Να αναφερθώ ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί πληρώνονται για 2 ώρες δουλειάς??? (αυτούς δηλαδή που σήμερα ο παραπάνω λεγάμενος δεν θα ακούσει..) να πούμε ότι απεργούμε, αλλά τα ραδιόφωνα δεν σιγούν.. απεργούμε, αλλά εμείς θα είμαστε στις βάρδιες επιφυλακής… απεργούμε, αλλά εμείς θα δουλεύουμε για να ακούνε όλοι από το ραδιόφωνο μουσική, απεργούμε, αλλά θα πάμε στην δουλειά μας αλλά όλοι οι άλλοι (δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί) δεν θα έρθουν παρόλο που δεν απεργούν(!) Εμείς αν κάνουμε ένα λάθος το ακούνε όλοι και δεν διορθώνετε, όπως γίνετε σε όλες τις δουλειές, και είμαστε αντιμέτωποι με την επίπληξη-απόλυση(!) Απεργούμε αλλά οι διαφημίσεις παίζουν! δεν χάνονται έσοδα! Απεργούμε και οι ακροαματικότητες ανεβαίνουν! Και ας μην βλέπουμε επιλεκτικά τις απολύσεις… δεν έγιναν μία και δύο άδικες απολύσεις.. σε έναν και μοναδικό σταθμό.. για ενημερωθείτ! ε καλύτερα!!!
Τελειώνοντας γνωστέ άγνωστε που χρησιμοποιείς αυτό το ελεύθερο μέσον για να πεις την σεβαστή σου άποψη.. δεν σε ακούει κανείς πια εκεί που είσαι??? Και διάλεξες το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή και τσάμπα μέσο να επιτεθείς σε 300 ηχολήπτες οικογενειάρχες οι περισσότεροι? Κοιτάξου στον καθρέπτη και μετά ενημερώσου για τις συνθήκες εργασίας μας! Αν είναι καλύτερες από τις δικές σου αμφιβάλω πάρα πολύ!!! Φυσικά εγώ δεν ξέρω αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ εσύ ξέρεις… και προσωπικά από σένα δεν χρειαζόμαστε την υποστήριξη σου… καλό σαββατοκύριακο να έχετε γιατί εμείς θα δουλεύουμε για να ακούτε ραδιόφωνο.
Με εκτίμηση προς όλους!
Άνεργος ηχολήπτης ραδιοφώνου"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook