Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οι δύσκολες ώρες του Φώτη


Η οικογένεια για τον Φώτη είναι το παν. Το τελευταίο διάστημα ο πιο δυνατός «συνδετικός κρίκος» φαίνεται ότι έχει «χαλαρώσει». Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του περνάει το γλυκό παιδί της τηλεόρασης Φώτης Σεργουλόπουλος. Η ψυχή του ξέρει κάθε απόγευμα πώς βρίσκει τη δύναμη να είναι χαρούμενος, οικείος και χαλαρός on air, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. «Φοράει» το καλύτερό του χαμόγελο και βγαίνει στη μικρή...
οθόνη σχολιάζοντας τα πάντα με το χαρακτηριστικό χιούμορ του...

Και όμως, το μυαλό του βρίσκεται στον πατέρα του που δίνει τη δική του μάχη για να ζήσει. Ο παρουσιαστής δεν έχει μοιραστεί αυτό το πρόβλημα ούτε με τους συνεργάτες του. Η Μαρία Μπακοδήμου το έμαθε μόλις μία εβδομάδα πριν.

Ηταν αρχές του νέου έτους που μέσα από την εκπομπή του στο Star, την οποία συμπαρουσιάζει με τη Μαρία Μπακοδήμου («Φώτης και Μαρία live») ο πατέρας του, ο κ. Γιώργος, μέσω link τού ευχόταν για την ονομαστική του εορτή. «Είμαι χαρούμενος που έχω δύο παιδιά που με αγαπάνε και νιώθω ασφάλεια» είχε δηλώσει ο πατέρας του Φώτη και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Εκείνη την περίοδο ο κ. Γιώργος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, είχε δώσει σκληρή μάχη και είχε βγει νικητής. Το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε έκτοτε τον έκανε πιο επιφυλακτικό και προσεκτικό.

Πριν από έναν μήνα όμως υποτροπίασε. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Η υγεία του σήμερα δεν είναι τόσο καλή, όπως έχουν διαγνώσει οι θεράποντες ιατροί, και αυτό έχει κάνει τον παρουσιαστή να χάσει το χαμόγελό του και την -πάντα καλή- διάθεσή του. Κάθε μέρα βρίσκεται στο πλάι του στο νοσοκομείο. Κανείς από το κανάλι δεν γνωρίζει το δράμα που ζει εκ νέου η οικογένεια. Μάλιστα, ο Φώτης αρνήθηκε να παρουσιάσει τον διαγωνισμό «Playmate» καθώς η οικογένειά του περνάει αυτή τη δοκιμασία. Η ψυχολογία του ήταν πεσμένη. Δεν μπορούσε να παρουσιάσει μες στην καλή χαρά καλλιστεία.

Αν και η κατάσταση του πατέρα του παρουσιαστή είναι ιδιαίτερα σοβαρή, μαζί με τον αδερφό του και τη μητέρα του κυρία Μαίρη αισιοδοξούν ότι ο δικός τους άνθρωπος θα βγει και πάλι παλικάρι και θα επιστρέψει σπίτι. Περαστικά!

espresso


Share on Facebook