Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η νέα "μάχη" του Μπάρκουλη!


Μία ακόμη «μάχη» για τον Ανδρέα Μπάρκουλη! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι πρώτες ενδείξεις ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικές. «Αρχικά οι γιατροί δεν μου έδιναν καμία εγγύηση για την υγεία του και τα πράγματα ήταν πολύ ανησυχητικά» αποκαλύπτει ...
στην «Εspresso» η σύζυγός του Μαρία Μπάρκουλη.

Πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία που οφειλόταν σε δύο φλεγμονές που είχαν δημιουργηθεί στον δεξί του πνεύμονα. Η κατάστασή του ολοένα και χειροτέρευε αφού παρουσίαζε σπασμούς λόγω υψηλού πυρετού, οι καρδιακοί παλμοί ήταν αυξημένοι, είχε χαμηλή πίεση και δύσπνοια. Αμέσως η σύζυγός του τον μετέφερε στο «Ιατρικό» του Ψυχικού, όπου εισήχθη επειγόντως για εξετάσεις.

«Ο Ανδρέας από παλιά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αναπνευστικό του, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Αμέσως ακολουθήθηκε η κατάλληλη επιθετική αγωγή και ευτυχώς δεν άργησε να επανέλθει. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για δώδεκα μέρες και τώρα -που βρίσκεται στο σπίτι- είναι υπό ιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν έχει υποχωρήσει εντελώς το πρόβλημα» μας εξηγεί η κ. Μπάρκουλη.

Η σύζυγός του τον μετέφερε στο συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί, όπως λέει η ίδια, συνεργάζεται με το ΙΚΑ. Ωστόσο, για την εκεί νοσηλεία του χρειάστηκε να δώσουν και 2.600 ευρώ, τα οποία ήταν αναδρομικά από τη σύνταξή του. «Θέλω ο Ανδρέας να έχει την καλύτερη περίθαλψη και μπρος στο να γίνει καλά, θα έδινα τα πάντα για εκείνον! Θα πρέπει όμως να ευχαριστήσω τον διακεκριμένο παθολόγο Γιώργο Ναούμ και την ομάδα του, ο οποίος ερχόταν ειδικά από το “Ιατρικό” του Αμαρουσίου για να παρακολουθεί τον Ανδρέα, χωρίς να πάρει ένα ευρώ! Αλλά και όλοι οι γιατροί και το προσωπικό της κλινικής, όπου νοσηλεύτηκε, τον αντιμετώπισαν με την αγάπη και τον σεβασμό που αρμόζει όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και σε κάθε ασθενή...» τονίζει η ίδια.

Ολες τις μέρες της νοσηλείας του Ανδρέα Μπάρκουλη στο πλευρό του βρισκόταν και ο πολυαγαπημένος του γιος, ο Νικολάκης, που λατρεύει πολύ τον μπαμπά του και δεν τον αποχωρίζεται ούτε στιγμή. «Ο Ανδρέας μάς ανησύχησε με το πρόβλημα της υγείας του. Τώρα όμως είναι καλά και τόσο εγώ όσο και ο Νικολάκης χαιρόμαστε πολύ που ξαναβρήκε το χαμόγελό του, γιατί και εκείνος δεν ένιωθε καλά άρρωστος στο κρεβάτι...» συμπληρώνει η Μαρία Μπάρκουλη που και σε αυτήν την περιπέτεια στάθηκε βράχος στο πλευρό του.

espresso



Share on Facebook