Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης: Υπερεπάρκεια φρούτων και λαχανικών αλλά Έλειψη αγοραστών"



"Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι έμποροι και οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, λόγω της μείωσης των αγοραστών.Σε μια εποχή που, άλλες χρονιές, η λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτη από αγοραστές και διακινούσε...



μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, φέτος παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με έρημους διαδρόμους και κάθετη πτώση των συναλλαγών.
Παραθέτουμε εικόνες που δείχνουν την επάρκεια των οπωρολαχανικών αλλά την έλειψη αγοραστών."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Η αγορά ξέρουμε όλοι ότι έχει πέσει κατακόρυφα και συνεχίζει να πέφτει. Η στήριξη της αγοράς και κατ' επέκταση του συνανθρώπου μας είναι ουσιαστικής σημασίας τούτες τις μέρες της ταλαιπωρίας και της αφραγκιάς.
Δε θέλω να φανταστώ εγώ όπως κι εσείς ότι τα προϊόντα της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης θα σαπίζουν και θα καταλήγουν στα σκουπίδια επειδή έχει μειωθεί η αγορά τους.
Καλώ όλους τους εμπόρους της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης να μειώσουν αισθητά τις τιμές των προϊόντων τους έτσι ώστε όλα να βρουν τον αγοραστή τους.

Είναι νόμος της αγοράς άλλωστε να δημιουργείς ευκαιρίες πώλησης με αισθητές μειώσεις τιμών. Δε νομίζω άλλωστε οι έμποροι της Λαχαναγοράς να σκέφτονται ότι θα πετάξουν τα φρούτα και τα λαχανικά επειδή δεν υπάρχουν αγοραστές.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, καλό θα κάνετε και στην τσέπη σας αλλά και στον κοσμάκη που ζητάει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα.
Όλοι οι Έλληνες είμαστε χουβαρδάδες, ας το δείξουμε μια φορά και σωστά, μη το δείχνουμε μόνο στα καζίνο και στα στοιχήματα.



Όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε από την κρίση,"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook