Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Καλά τα νέα για την κηδεμονία της Britney!"


"Η Britney Spears την Πέμπτη είχε ακρόαση με το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για την κηδεμονία της!
Αν και η Britney δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως, ο πατέρας της που είναι εκείνος που έχει την διαχείριση είχε μια...

κλειστού τύπου συνάντηση με τον επίτροπο.
Έπειτα από πολλές ώρες συζητήσεων σχετικά με τα έξοδα που η ίδια θα καταβάλει, ο επίτροπος αποφάσισε πως η αμοιβή του πατέρα της για την κηδεμονία θα ανέρχεται στα 235.000 δολάρια ενώ του δικηγόρου στα 124.714 δολάρια.
Ο δικηγόρος της Britney, δήλωσε πως η ίδια δεν έχει καμία αντίρρηση στο να καταβάλει αυτό το ποσό και πως έχει επιλέξει αυτές τις αποφάσεις!
Ενώ αρχικά όλοι πιστεύαμε πως αυτά οδηγούν στην επέκταση της κηδεμονίας της, σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες που μας αποκάλυψε ο Perez Hilton, η Britney έχει κατά κάποιο τρόπο κερδίσει ελευθερίες! Δηλαδή έπειτα από συνεδριάσεις με τους ψυχίατρους που έχουν δώσει το δικό τους πόρισμα για την υγεία της, η Britney δείχνει να κερδίσει κάποιο μέρος της ελευθερίας της πίσω! Έτσι λοιπόν, θα μπορεί να πάει όπου θέλει και να κρατήσει τα παιδιά της . Από την άλλη, όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, η περιουσία όπως και η μουσική της βρίσκονται τεχνικά υπό την επίβλεψη τους πατέρα της!!
Αυτά μαθαίνουμε σχετικά με την πολυσυζητημένη κηδεμονία της Britney Spears! Τα νέα είναι θετικά καθώς βλέπουμε πως η νεαρή Pop Star επιτέλους αρχίζει να απολαμβάνει τις ελευθερίες για τις οποίες τόσο πολύ πάλεψε και φυσικά τις αξίζουν!
Καλά τα νέα λοιπόν για την Πριγκίπισσα της Pop και περισσότερα για αυτό το θέμα θα έχουμε στις 27 Ιουλίου που έχει οριστεί η επόμενη συνάντηση!"

http://www.tralala.gr


Share on Facebook