"Πιάτο: Μανωλίδου στα κάρβουνα. Προετοιμασία: 2 με 3 χρόνια. Εκτέλεση: στο Mega. Tip: το αθάνατο τηλεοπτικό ρητό «η υπερέκθεση στα φώτα μπορεί να σε κάψει». Μουσική υπόκρουση. ''Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο, μας πήρατε, μας πήρατε κλπ κλπ''
Κατάφερε αυτό που ήθελε η Μπουμπούκα. Έβαλε 2 κουταλιές της σούπας νάζι, 3 κούπες νιαούρισμα, 3 σακουλάκια «δήθεν» σε σκόνη, ξύσμα ύφους λεμονιού, σιρόπι καραμελοτσιχλόφουσκας κι...
έτοιμη για το reality-show τύπου Βέφας προχώ!
Ο διαγωνισμός μαγειρικής- φαινόμενο, έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση και μια παρουσιάστρια-φαινόμενο. Επομένως, όποια χαρωπή νοικοκυρά, θέλει να δει πώς γίνονται τα γιουβαρλάκια, να ξέρει πως θα πρέπει να φάει στη μάπα και την Αδωνοτσιρίδα -στη γυνσικεία εκδοχή- και τη μονίμως παλιμπαιδίζουσα Ευγενία, να ρίχνει το αγαπημένο της ΤΣα ΤΣα ΤΣα, πάνω από τα τηγάνια!
Μια γυναίκα που πήρε αξία από το ευτελές θέαμα που προσέφερε «Η στιγμή της αλήθειας», μια γυναίκα που έδειξε το καυτό sex-appeal της (μπρρρ!) χορεύοντας αφιονισμένη, μια γυναίκα που έκρινε με βλέμμα ύαινας τα υποτιθέμενα ταλέντα, (σε μια εκπομπή κατώτερη των ''Παρατράγουδων'', αφού τόσα ''νούμερα'' μαζεμένα είχαν να εμφανιστούν από τον καιρό του ''Ερωτοδικείου''), μια γυναίκα, απόλυτο σήμα κατατεθέν της σημερινής τηλεοπτικής παρακμής!
Αυτή τη σεζόν που έρχεται, όμως θα ηγείται προγράμματος, περήφανη που αποχωρίστηκε τους έως τώρα "δεύτερους ρόλους" της κρίνουσας και της διαγωνιζόμενης. Θα δώσει εξετάσεις στον -πόσο απελπισμένο πια;- Πέτρο Μπούτο, αλλά και στην αγγλική προφορά, (τι γέλιο τις προάλλες που το έπαιζε Τζούλι Αντριους, στον καημένο τον παίκτη, που της απαντούσε...ελληνικά), μέσα από την παρουσίαση του «Μάστερσεφ», που λέει και η ίδια! (θα έχουν μπόλικο υλικό οι Ράδιο Αρβύλα).
Εκείνη πιστεύει πως έγινε star, και ο Άδωνις της πήρε για την επέτειό τους, δαχτυλίδι με αρχαιοελληνικά σύμβολα (έπρεπε να το περιμένουμε!). Αν όμως ισχύει ότι γίνεσαι star , όταν όλοι σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα, τότε τι γίνεται όταν όλοι σε ξέρουν με το παρατσούκλι;
Ε, Μπουμπούκα;"
http://mediasoup.gr/
Share on Facebook