Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

"Βοήθεια για DIGEA"



"Έχω μια PANASONIC TX-P42S10E για την οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το manual αν έχει mpeg4 ή οχι.Σύμφωνα με φόρουμ που μπήκα έχει.Από τη στιγμή που άρχισε να εκπέμπει το ψηφιακό σήμα της digea βρίσκω τα κανάλια στο ψηφιακό μενου, έχω ήχο αλλά οχι ...
εικόνα.Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη ήχου αλλά οχι εικόνας παρακαλώ να βοηθήσει."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------
Για τον φίλο στο http://troktiko.blogspot.com/2010/06/digea_3300.html αν γίνετε πείτε του πως αυτό συμβαίνει αν η τηλεόραση του δεν υποστηρίζει mpeg4. Απ ότι είδα σε κάποια σάιτ αναφέρει ότι έχει mpeg4 όμως καλό είναι να συμβουλευτεί τον προμηθευτή του, γιατί στην περίπτωση που υποστηρίζει mpeg4 τότε έχει βλάβη η τηλεώραση. Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα προβλήματος στο λογισμικό είτε κάποιας αναβάθμισης που δεν έχει.
-------------------------------------
Βοήθεια για DIGEA" Αμα εχεις ηχο και οχι εικονα τοτε φιλε μου οπως και εγω εχεις MPEG2.Πιανεις μονο τα ψηφιακα της ΝΕΤ.Αν εχει η τηλεοραση σου υποδοχη καρτας CI απο πισω με μια καρτουλα 30ε περιπου μπορεις να δεις και MPEG4.Ελπιζω να σε βοηθησα.


Kai ayto einai to mail poy poy esteilan epeidh eixa to idio provlhma apo tn digea Αγαπητέ κύριε XXX καλημέρα σας.



Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.



Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε πως για να βλέπετε ψηφιακά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας διαθέτει τον κατάλληλο ψηφιακό αποκωδικοποιητή, επιβεβαιώστε δηλαδή πως αυτός υποστηρίζει DVB-T MPEG-4 ή Η.264. Μπορείτε να ενημερωθείτε τόσο από τα αυτοκόλλητα της τηλεόρασης σας, το εγχειρίδιο χρήσης της ή από τον πωλητή – κατάστημα που την αγοράσατε.



Στην περίπτωση όπου ο αποκωδικοποιητής που υπάρχει ενσωματωμένος στην τηλεόρασή σας υποστηρίζει μόνο mpeg2, τότε θα πρέπει να αγοράσετε καινούργιο που να υποστηρίζει DVB-T MPEG-4 ή Η.264. Οι αποκωδικοποιητές αυτοί υποστηρίζουν και το mpeg2 οπότε θα συνεχίσετε να βλέπετε και τα προγράμματα που βλέπατε πριν με αυτή την τεχνολογία.



Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας www.digea.gr, στην κατηγορία «Είμαι Ιδιώτης», υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.









-------------------------------------

-------------------------------------


Share on Facebook