Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μια μικρή κατανόηση να μας δείξτε για τα e-mail σας pleaseeeeeeeeee


Μια κατανόηση μόνο από τον κόσμο επειδή τα e-mail είναι πάρα πολλά να μην παρεξηγούνται αν δεν μπαίνουν όλα. Δεν γίνεται να τα καταφέρουμε με όλα τα mail και είναι πρακτικό αδύνατο.
Βάζουμε πάρα πολλά που προλαβαίνουμε να δούμε. Οπότε να κάνουμε λίγο υπομονή και να μας συγχωρήσετε γιατί δεν γίνεται να μπαίνουν όλα. Σχεδόν όλοι όσοι έχετε στείλει έχει μπει έστω και μια φορά μια άποψη σας ή καταγγελία. Όταν όμως οι απόψεις είναι ίδιες δεν έχει νόημα να μπαίνουν όλες. Μακάρι να προλαβαίναμε ρε παιδιά.

Eπειδή δεν γίνεται να απαντάμε σε blogs που έχουν κάτι τσόλια - τσαούσες - τσούλες (ξέρουν αυτές γιατί τις λέμε έτσι) πρέπει να παραδεχθούμε ότι πράγματι έχουν δίκιο πως έχουμε

μόνο 200 επισκέψεις την ημέρα και τα άλλα είναι με ειδικά ρομποτάκια που βάζουμε που έλεγε και ο Μάκης με την καταπληκτική του έρευνα.

Πράγματι κανένας αναγνώστης δεν... στέλνει μειλ και τα γράφουμε μόνοι μας κατά εκατοντάδες για να φανεί ότι κάποιοι τα στέλνουν.

Όταν η βλακεία είναι αήττητη τι να απαντήσεις;

Σιγά μην δώσουμε ονόματα των αναγνωστών μας(τα στέλνουν με μειλ και επώνυμα αλλά ΔΕΝ τα βάζουμε εμείς) επειδή κάποιοι ρουφιάνοι θέλουν να...

την πέσουν σε εμάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ αυτό.

Share on Facebook