Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Στην Eλλάδα, όχι για την AΕΚ»


Βόμβα ή κίνηση τακτικής; Μπλέξιμο ή πίεση προς την ΑΕΚ; Όπως και να έχει, ο διευθυντής της Πόρτσμουθ έβαλε νέα δεδομένα στην υπόθεση της μεταγραφής του Πάπε Μπούμπα Ντιόπ...



Ο Ανδρέας Ανδρονίκου, αφού πρώτα διέψευσε πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία με την ΑΕΚ, έβαλε στο παιχνίδι και μια άλλη ελληνική ομάδα. Άφησε μάλιστα και ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να ταξιδέψει στην Αθήνα για την υπόθεση αυτή.

«Ακόμα δεν έχουμε κάτι από την ΑΕΚ. Όμως είναι πιθανό την προσεχή εβδομάδα να έρθω στην Ελλάδα για να συζητήσω με άλλη ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να πω κάτι περισσότερο» τόνισε ο διευθυντής της Πόρτσμουθ, ανάβοντας…φωτιά.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια κίνηση τακτικής από την πλευρά των Πομπέις. Μια προσπάθεια να «πιεστεί» η ΑΕΚ προκειμένου να δώσει τα χρήματα που ζητάει η Πόρτσμουθ. Άλλωστε είναι δεδομένο πως η οικονομική θηλιά που έχουν στο λαιμό οι «Πομπέις» είναι τόσο…σφικτή, που η πώληση του Ντιόπ και το ξεφόρτωμα του μεγάλου συμβολαίου του, είναι επείγουσα.

Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται απλώς για την…αλήθεια. Διότι η Πόρτσμουθ δεν βλέπει…φως από την ΑΕΚ(«μόνο μιλώντας με τον παίκτη, δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή» έλεγε ο διευθυντής της Πόρτσμουθ) και ενδεχομένως προσπαθεί να στήσει γέφυρες με άλλες ομάδες.

Το σίγουρο είναι πως ο Ανδρέας Ανδρονίκου διέψευσε πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία με την ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ».

Παρών και ο Σκόκο

Μετά την παρουσία του Ντάνιελ Μαιστόροβιτς στην πρωινή προπόνηση, ήταν η σειρά του Νάτσο Σκόκο να περάσει το κατώφλι των Θρακομακεδόνων και να πιάσει δουλειά.

Ο Αργεντινός έδωσε κανονικά το παρών, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα να φανεί κάποια δυσφορία για το γεγονός πως ακόμα ακολουθεί τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Και το σίγουρο είναι πως ο Σκόκο θα παραμείνει συνεπής, περιμένοντας πως κάποια στιγμή θα φτάσει πρόταση από κάποια ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί.

theplayer.gr

Share on Facebook