Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Σχετικά με την ανάρτηση "Γιατί δεν υπάρχουν κατάλογοι στο Τera Petra;"


"Δράττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω την απαράδεκτη αντιμετώπιση που δεχτηκα εγώ και η παρέα μου πριν από 3-4 μήνες στο εν λόγω μαγαζί.
Αποφασίσαμε να πάμε στο Terra Petra να πιούμε το καφεδάκι μας να ανοίξει λίγο και το ματάκι μας. Ήμασταν μια παρέα 7 ατόμων. Στριμωχτήκαμε σε ένα τραπεζάκι κοντά στη...
τζαμαρία, καθώς το μαγαζί ΣΑΦΩΣ και ήταν ασφυκτικά γεμάτο καθώς η μέρα ήταν ζεστή και λαμπερή. Όλα πήγαιναν καλά (παρό,τι αντιμετωπίσαμε κι εμείς το θέμα με τους καταλόγους) μέχρι τη στιγμή που από μια απρόσεκτη κίνηση ο σερβιτόρος που σέρβιρε το διπλανό τραπέζι έριξε το δίσκο του πάνω μας. Από τα 7 άτομα, οι 5 λερωθήκαμε σε παντελόνια και παπούτσια. Ο πλέον άτυχος ήταν αυτός που καθόταν ακριβώς κάτω από το σερβιτόρο, ο οποίος λούστηκε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η αντίδραση του παλικαριού που μας σέρβιρε: Σάστισε και μόνο στα πόδια μας δεν έπεσε.
Η αντίδραση εμού και της παρέας μου: ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. Και αφού προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τον καημένο το σερβιτόρο που οκ, δεν έφταιγε, αυτά συμβαίνουν, καθαριστήκαμε όπως όπως ενώ ο λουσμένος μου ξάδερφος αναγκάστηκε να πάρει τη μηχανή του, να πάει σπίτι του ν' αλλάξει ρούχα και να επιστρέψει μετά από μισή ώρα.

Αυτό που θεωρήσαμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ήταν το ότι εκτός του ότι δεν εμφανίστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ τύπου υπεύθυνος, να ενδιαφερθεί αν είμαστε οκ, αν θέλουμε κάτι άλλο, μια έξτρα χαρτοπετσέτα ρε αδερφέ, ένα βετέξ που κολλούσαμε από την κορυφή ως τα νύχια, χρεωθήκαμε ακριβώς ότι παραγγείλαμε. ΟΚ, δε σου λέω κέρνα όλο το μαγαζί για το κακό που μας έκανες, αλλά τουλάχιστον μια ευγενής κίνηση θα ήταν να κεράσουν τον πλέον άτυχο της παρέας, ή να πουν μια συγνώμη.

Απλά πληρώσαμε κανονικά και φύγαμε, αφήσαμε και πουρμπουάρ για το ευχαριστώ...
Εγώ απλά... δεν ξαναπατάω... Σας ευχαριστώ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικά με την δεύτερη ιστορία για το TerraPetra με το ατύχημα που οδήγησε να λουστεί ένας πελάτης με πορτοκαλάδα...

Φίλε μου την περίπτωση ο σερβιτόρος να κράτησε το στοματάκι του ερμητικά κλειστό για να μην χάσει την δουλειά του τη σκεφτήκατε; Στην θέση σου εγώ θα απαιτούσα να δω έναν υπεύθυνο και φυσικά θα ζητούσα κάποια αποζημίωση. Όπως είπες και εσύ ατυχήματα συμβαίνουν αλλά πρέπει να έχουν και την ανάλογη ποινή. Το πιθανότερο είναι ο σερβιτόρος να εκμεταλλεύτηκε την δικιά σας καλοπροαίρετη συμπεριφορά για να περάσει το περιστατικό στο ντούκου."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook