Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Για τη νικήτρια της Eurovision"


"Αγαπητό τρωκτικό, ακούω (διαβάζω) εδώ και λίγες μέρες ένα σωρό αναρτήσεις-επιθέσεις προς τη νικήτρια της φετινής Eurovision, την Lena. Την κράζουνε λέγοντας ότι προκαλεί, ότι δεν έχει τσίπα...



πάνω της, ότι έχει κάνει γυμνά, και γενικά υπάρχει μια "έχθρα" εναντίον της. Και απορώ. Τι έφταιξε η μικρή; Προσωπικά το τραγούδι της δεν μου άρεσε, και δεν πίστευα ότι θα κερδίσει. Αλλά από πότε κερδίζουν πάντα τα καλύτερα τραγούδια στιν Eurovision; Τόσες ανταλλαγές ψήφων γίνονται ανάμεσα σε χώρες (και πρώτοι εμείς με την Κύπρο, μην το ξεχνάμε). Και το "γυμνό" που λένε ότι έκανε, είναι απλά ένα βιντεάκι που την δείχνει σε μια πισίνα, ναι είναι τόπλες, αλλά δεν δείχνει τίποτα, και σίγουρα δεν μπορεί να το πει κανείς "κάνω γυμνό". Για δείτε τους δικούς μας "καλλιτέχνες". Δεν μας παίρνει να μιλάμε για τσίπα. Απλά τώρα τελευταία οτιδήποτε φέρει γερμανική σημαία, πρέπει να το κατακρίνουμε. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Ένας διαγωνισμός τραγουδιού είναι μόνο, μια γιορτή της μουσικής. Και αυτή είναι μόνο μια πιτσιρίκα που είπε ένα τραγούδι, το οποίο άρεσε στους άλλους και κέρδισε. Μαγκιά της. Χαλλλαρώστε, όπως λένε και στα μέρη μου."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ------

------------------------------------------------------------------------------------

"Συμφωνώ απόλυτα πως δείχνει κακοήθεια και εμπάθεια η εμμονή με το κοριτσάκι το οποίο πήγε χωρίς να γδυθεί, χωρίς να ντυθεί προκλητικά και με μόνο όπλο τη φωνή και το τραγούδι της κέρδισε και μάλιστα κατά τη γνώμη μου δίκαια... Ενα απλό μπράβο δεν βλάπτει μερικές φορές !!! Μήπως θα έπρεπε κι εμείς ως χώρα να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να ξοδεύουμε αμέτρητα χρήματα απλώς δίνοντας έμφαση στην απλότητα και την ποιότητα ?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook