Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Ναι, η ταινία των Friends είναι ρίσκο»


Είχαμε συνηθίσει τους αστέρες του Friends με θετικές δηλώσεις απέναντι στο ενδεχόμενο μίας ταινίας στο άμεσο μέλλον. Η Courteney Cox-Arquette δηλώνει για πρώτη φορά πως υπήρξαν σχέδια, αλλά δεν θεωρεί πως μπορεί να επιτευχθεί η ταινία των Friends...


«Υπάρχουν αρχικά αρκετές δυσκολίες για να γίνει μία τέτοια ταινία», δηλώνει η 45χρονη ηθοποιός που στους δέκα κύκλους της πετυχημένης αμερικάνικης σειράς υποδυόταν τον ρόλο της Μόνικα Γκέλερ.

«Με ενθουσίαζε πάντα η ιδέα να γυρίσουμε μία ταινία, αλλά είναι τεράστιο ρίσκο και θεωρώ πως δεν μπορεί να επιτευχθεί. Θα ήθελα τους δημιουργούς στο σενάριο. Ο Crane και η Kauffmann θα δεχτούν όμως?», ρωτάει με νόημα σε συνέντευξη που παραχώρησε στους L.A. Times.

Η μελαχρινή ηθοποιός αποκαλύπτει πως υπήρξαν αρκετές συζητήσεις της τρελοπαρέας του Central Perk. «Το ονειρευόμαστε όλοι και θέλουμε όπως κι ο κόσμος να μάθουμε τι απέγιναν ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Φίμπι, ο Τσάντλερ και φυσικά η Μόνικα».

Δυσκολίες υπάρχουν αρκετές σύμφωνα με την Courtney: «Το πρόβλημα είναι πως οι ηθοποιοί στο Sex and The City λ.χ. έτρεχαν σε όλο το Μανχάταν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους, ενώ όλες οι ιστορίες των Friends διαδραματιζόντουσαν στα διαμερίσματα και στο Καφέ, πόσο κινηματογραφικό μπορεί να είναι αυτό?».

Αγαπημένη σκηνή στην σειρά υπήρξε παρεμπιπτόντως το επεισόδιο όπου ο Τσάντλέρ έκανε πρόταση γάμου στην Μόνικα. «Όταν η Μόνικα γονάτισε μπροστά στα μάτια του Τσάντλερ, είναι εκείνη η σκηνή που μου έχει κολλήσει. Δέκα χιλιάδες κεριά αναμμένα σε όλο το διαμέρισμα, εκείνη πέφτει στα γόνατα του και κλαίει. Μου άρεσαν αυτές οι φορτισμένες σκηνές».

Οι φήμες για κινηματογραφική επιστροφή της σειράς φούντωσαν με πρόσφατες δηλώσεις του James Michael Tyler, ο οποίος υποδυόταν τον Κάνθερ, έναν σερβιτόρο του Central Perk, κεντρικό σημείο συνάντηση της επιτυχημένης εξάδας. Ο ίδιος είχε πει: «Η ταινία ετοιμάζεται και θα βγει σύντομα στις κινηματογραφικές οθόνες».

http://tvnea.blogspot.com


Share on Facebook