Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Get ready for the beach


μαγιό; Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής και περιποίησης λίγο πριν τις εξορμήσεις στην παραλία, μπορείτε να καταπολεμήστε τη χαλάρωση στους γοφούς, στην κοιλιά και στα μπράτσα και να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα καλλίγραμμο...


σώμα. Να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα δεν οφείλεται μόνο στα γονίδια αλλά είναι και θέμα θέλησης και δέσμευσης.

Τονώστε τα αδύναμα σημεία
Μη κοροϊδεύετε άλλο τον εαυτό σας. Η μόνη λύση για να βελτιώσετε την εικόνα των χεριών, των ποδιών και της κοιλιάς είναι η γυμναστική. Η συστηματική άσκηση όχι μόνο θα βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε αλλά θα διεγείρει το μεταβολισμό, θα αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και θα δυναμώσει την καρδιά και τους πνεύμονες. Ξεκινήστε κάνοντας δύο σετ των 10-12 επαναλήψεων, τα οποία θα αυξήσετε στην πορεία.

Για καλογυμνασμένα πόδια
• Για να τονώσετε του γλουτούς, ξαπλώνετε μπρούμυτα με το πρόσωπο πάνω στα χέρια σας και ανασηκώνετε τα πόδια σας τεντωμένα εναλλάξ και μετά μαζί.
• Για να γυμνάσετε τους γλουτούς, το εξωτερικό και εσωτερικό τμήμα των μηρών, στέκεστε όρθια με τα πόδια ανοιχτά και τα πέλματα γυρισμένα προς τα έξω και κάνετε βαθιά καθίσματα.
• Για το ενδυνάμωμα των τετρακέφαλων , με τα πόδια παράλληλα λυγίζετε τα γόνατα και φέρνετε τους γλουτούς προς τα πίσω.

Για επίπεδη κοιλιά
• Ξαπλωμένη με τα πόδια λυγισμένα και λίγο ανοιχτά, πλέκετε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι και με ανοιχτούς τους αγκώνες ανασηκώνετε το σώμα.
• Στην ίδια πάλι θέση, κάνετε περιστροφές του κορμιού αριστερά και δεξιά.
• Με τα πόδια όρθια και κάθετα προς το σώμα σε 90 μοίρες, τα ανασηκώνετε προς τα πάνω. Μη κλέψετε! Την ώθηση δίνετε από την κοιλιά και όχι από τα πόδια.

Για σφικτά μπράτσα
• Απαραίτητες σε αυτές τις ασκήσεις είναι τα βαράκια. Για το δυνάμωμα των δικεφάλων, όρθια με τα χέρια τεντωμένα δίπλα στο σώμα, έχοντας σταθερούς τους αγκώνες και τις παλάμες προς τα πάνω, ανεβάζετε τα χέρια προς το στήθος κάμπτοντας τα.
• Για τους τρικέφαλους κρατάτε τα βαράκια στα χέρια κοντά στα πλευρά και με το σώμα ελαφρά γερμένο προς τα μπροστά προσπαθείτε να τα πάτε προς τα πίσω.


Από σήμερα δίαιτα
Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να αδυνατίσετε (αν δεν έχετε πολλά κιλά να χάσετε, οπού σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού) είναι να σταματήσετε τις δίαιτες και να αρχίσετε να προσέχετε τη διατροφή σας, αναθεωρώντας τις συνήθειες σας και υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο. Ναι, ξέρετε ότι πρέπει να περιορίσετε τα λίπη, να καταναλώνετε λιγότερη ζάχαρη και περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, ωστόσο, για να το κάνετε, είναι να ξεκινήσετε καταγράφοντας τι τρώτε κάθε μέρα και τι ώρα. Αλλά να τα γράψετε όλα! Το έκανα και παρόλο που σε γενικές γραμμές προσέχω τι τρώω, όταν διάβασα τις σημειώσεις μετά από δέκα ημέρες με εξέπληξαν. Έπειτα, έχετε αναρωτηθεί πότε και γιατί τρώτε; Επειδή πραγματικά πεινάτε ή επειδή βρίσκεστε κάτω από μία συναισθηματική κατάσταση; Ύστερα, μήπως παραλείπετε κάποια γεύματα; Το μυστικό είναι να τρώτε συχνά αλλά σε μικρές ποσότητες. Και μη ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό, αποφύγετε, όμως, κατά τη διάρκεια των γευμάτων για να μη δυσκολεύετε την πέψη.

Ενισχύστε τα αποτελέσματα
Για να υποστηρίξετε τις προσπάθειες, παράλληλα με τη γυμναστική και τη διατροφή, ένας από τους ισχυρούς συμμάχους είναι η φροντίδα με τα εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν ειδικά δραστικά συστατικά, όπως καφεΐνη, φυτικά εκχυλίσματα σταφυλιών, κακάο ή φύκια, καθώς και η βιταμίνη C .


www.fashionfirstrow.com


Share on Facebook