Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Σκάνδαλο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Golden Boy με μισθό 4800 ευρώ !"


"Όλοι οι Καλαβρυτινοί έχουμε βγει απ τα Ρούχα μας και έχουμε αηδιάσει με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας και στο χιονοδρομικό κέντρο.
Τα έγραψαν οι εφημερίδες τις Πάτρας , τα ακούσαμε σήμερα στο ραδιόφωνο .Αλλά είναι και το κύριο θέμα συζήτησης στα Καλάβρυτα. Τη Δευτέρα ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ...
αποφάσισαν απόλυση τριών υπαλλήλων εκ των οποίων οι δυο «Colden Boys» επειδή δεν ήρθαν σε συμφωνία για την μείωση των παχυλών ,προκλητικότατων για την εποχή και την κοινωνία μισθών τους .
Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε σήμερα στο ραδιόφωνο της Ερα Πάτρας ο σύμβουλος του Χιονοδρομικού κέντρου κ.Γ.T@@@ ο ένας εξ αυτών (που είναι ο διευθυντής επί 17-18 χρόνια Γ. Τ.) στοίχιζε στην επιχείρηση 4800 ευρώ (καθαρά στην τσέπη του 3300 ευρώ ) μισθό τον μήνα !!!! Δηλαδή επί 14 μισθούς χειμώνα καλοκαίρι 67.000 ευρω τον χρόνο. Λίγο χαμηλότερος ήταν ο επόμενος μισθός . Μάλιστα ο κ.T. κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια που ήταν διευθυντής να του ξεφύγει εντελώς το χρέος της επιχείρησης την οποία είχε συνεχώς ζημιογόνα και να είναι σήμερα κοντά στο 1,2-1,5 εκατομμύρια ευρώ!!! Δηλαδή αν την είχε κερδοφόρα πόσα λεφτά έπρεπε να παίρνει;
Τι ποιο λογικό λοιπόν από την καινούρια διοίκηση του Χιονοδρομικού από τη στιγμή που δεν είναι πια Δημοτική επιχείρηση αλλά ΑΕ να βάλει τάξη στο οικονομικό χάος του χιονοδρομικού και να προτείνει τους μισθούς που λέει ο νόμος για να μπορέσει να ορθοποδήσει;
Ο κύριος Τ. ήθελε λοιπόν να συνεχίζει να παίρνει αυτόν τον εξωφρενικό μισθό (το ακούγαμε σήμερα στο ραδιόφωνο και δεν τον πιστεύαμε 4.800 ευρώ) , να συνεχίζει να βουλιάζει το Χιονοδρομικό οικονομικά , όταν παιδιά απ τα Καλάβρυτα δουλεύουμε εποχιακά τρεις και τέσσερις μήνες , βγάζοντας όλη τη σκληρή δουλειά στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού με τον βασικό μισθό και με ένσημα που στο τέλος φτάνουν δεν φτάνουν για το ταμείο ανεργίας.
Η διοίκηση φυσικά δεν δέχτηκε να πετάει τόσα λεφτά και τον απέλυσε μαζί με δυο ακόμα υπαλλήλους που συνταχθήκαν μαζί του. Υπήρξαν φυσικά και άλλοι υπάλληλοι πολύ πιο χαμηλόμισθοι , που δέχθηκαν την λογική της μείωσης και δεν απολύθηκαν .Μάλιστα λένε πως θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το κέντρο να ορθοποδήσει.
Το τραγικότερο όμως είναι πως επειδή στις μικρές κοινωνίες δεν παίζει ρόλο η αξία αλλά οι γνωριμίες τα Golden Boys κατάφεραν με πολιτικές πιέσεις σε Νομάρχες, δημάρχους , Βουλευτές να επιχειρήσουν να αναιρέσουν τη νόμιμη απόφαση και να έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή χάος στα Καλάβρυτα.
Δεν μπορούμε εμείς οι Καλαβρυτινοί να ανεχόμαστε τέτοια παιχνίδια όταν όλοι έχουμε σφίξει το ζωνάρι και οι περισσότεροι δεν βρίσκουμε δουλειά να εργαστούμε τα καλοκαίρια .
Φτάνει πια . Τέρμα τα παιχνίδια. Ζητάμε από τον κ.Β. να μην κάνει πίσω και να καθαρίσει τη βρωμιά για να γίνει πάλι το Χιονοδρομικό υγιές για τα Καλάβρυτα.
Όσο για εσάς πολιτικοί που κάνετε παιχνίδια και παρεμβαίνετε, μην ξεχνάτε ότι «Οργή λαού , φωνή Θεού» . Δεν θ αργήσει πολύ ο καιρός που θα ζητήσετε πάλι την ψήφο μας.."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook