Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η Παπαρίζου σήμερα στο Greek Idol


Στο αποψινό live οι 3 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για την πρόκρισή τους στον τελικό του «Greek Idol». Τα ανερχόμενα αστέρια είναι και πάλι έτοιμα να βρεθούν μπροστά στην απαιτητική κριτική επιτροπή αλλά κυρίως μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νέου «Greek Idol»....



Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό;
Τρία νέα παιδιά ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και ζητούν μια ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους.
Η Βαλάντω, με την τρυφερή φωνή που σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο από την έναρξη του «Greek Idol» και σε κάθε live μας προσφέρει κορυφαίες ερμηνείες.
Η Νικόλ, η έφηβη τραγουδίστρια, η «καλλίφωνη φραουλίτσα», που εντυπωσίασε με τον τρόπο που ερμήνευσε το τραγούδι της με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, την περασμένη Δευτέρα.
Ο Νίκος, το γοητευτικό αγόρι με το ζεστό χαμόγελο που κέρδισε με την προσπάθειά του τους τηλεθεατές.
Απόψε οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τρία τραγούδια.
Αγαπημένες μελωδίες του χθες αλλά και του σήμερα, μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες από το 1980, το 1990 και το 2000
Θα καταφέρουν να ερμηνεύσουν σωστά τα τραγούδια τους; Ποιος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις;
Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στη σκηνή του «Greek Idol – live» τους 3 υποψήφιους που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους για να γοητεύσουν κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης και η Μάρω Θεοδωράκη, θα κρίνουν τους 3 και θα τους βοηθήσουν να δώσουν την προσωπική τους «μάχη» για να γίνουν το νέο, μοναδικό είδωλο που θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία.
Τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, με την ικανότητά του να διακρίνει το ταλέντο, αλλά και με την αγάπη του για τους νέους ανθρώπους, θα κάνει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του και θα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στους υποψηφίους.

Η Άντα Λιβιτσάνου θα είναι στα παρασκήνια και θα μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί εκεί καθώς και τα συναισθήματα των υποψηφίων.

Στο ένατο live, η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί την μοναδική Έλενα Παπαρίζου που θα δώσει ένα δυναμικό μελωδικό «παρών» και θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της. Απόψε στις 21:00!
noumerologio


Share on Facebook