Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Στο Green Point Stadium θα διεξαχθεί το παιχνίδι Ιταλία - Παραγουάη


Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θέλουν απόψε να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση αν και η Παραγουάη δεν είναι ομάδα που μπορείς να πεις ότι την κερδίζεις εύκολα. Οι Ιταλοί στα φιλικά δεν έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό momentum μιας και σε τρία ματς είχαν δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι και πάλι η γνωστή ομάδα του αποτελέσματος που τους αρκεί το ποδόσφαιρο του 1-0 ή της απλής νίκης μακριά από καλές εμφανίσεις και πολλά γκολ. Παίζουν πίσω σφιχτά χωρίς να αφήνουν στον αντίπαλο και πολλά περιθώρια ...
δημιουργίας και πετυχαίνοντας ένα γκολ μπροστά να πάρουν το παιχνίδι. Θα στηριχτούν και πάλι στα γνωστά ονόματα που έχουν και με κορμό αυτούς θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Απών θα είναι, ο εδώ και μέρες τραυματίας Πίρλο, απουσία που στοιχίζει στον οργανωτικό τομέα μιας και δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής με τέτοια ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην προκριματική φάση της Λατινικής Αμερικής η Παραγουάη, διαθέτει ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο και υπό τις οδηγίες του Χεράρδο Μαρτίνο ευελπιστεί ότι θα πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από τη διοργάνωση του 2006 όταν και αποκλείστηκε εμφανίσεις στον όμιλο. Οι Λατινοαμερικάνοι ξεκίνησαν μουδιασμένα στα φιλικά, φάνηκε να συνέρχονται κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (2-2) και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με καλή εμφάνιση και άνετη νίκη (2-0) επί του ελληνικού συγκροτήματος την περασμένη Τετάρτη. Η Παραγουάη στερείται στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο τον μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ της προκριματικής φάσης, Σαλβαδόρ Καμπάνιας, που ως γνωστό πυροβολήθηκε σε μπαρ του Μέξικο Σίτι τον Ιανουάριο. Πρακτικά πλήρης αποστολή.


Πιθανές συνθέσεις:

Ιταλία: Μπουφόν - Τζαμπρότα, Καναβάρο, Κιελίνι, Μάτζιο - Μαρκίζιο, Μοντολίβο, Ντε Ρόσι - Ιακουίντα, Τζιλαρντίνο, Πέπε

Παραγουάη: Βιγιάρ - Μπονέτ, Ντα Σίλβα, Αλκαράς, Μορέλ Ροδρίγες - Βέρα, Κάσερες, Σαντάνα, Α. Τόρες - Βαλντές, Μπάριος

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καταρχήν μιλάμε για παιχνίδι που θα κριθεί στα λίγα γκολ. Νομίζω αυτό είναι και το πιο λογικό στοίχημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να αγνοήσω ότι οι Ιταλοί είναι οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και με την Παραγουάη παίζουν, οπότε εκτιμώ ότι οι αποδόσεις του άσσου (-1-) στο 2.00+ είναι πολύ ελκυστικές μιας και η Σκουάτρα Ατζούρα όπως και να το δούμε το πράγμα είναι το φαβορί. Πρώτα under μετά άσσος (-1-).


http://www.bethome.gr/













Share on Facebook