Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μπρρρρρρρρρρρ, ο Μάκης απειλεί ότι θα βγάλει τις ip μας!



Ρε παιδιά δεν μας έχει ξανατύχει τέτοιος χαφιές! Ο άνθρωπος απειλεί λέει να βγάλει τις ip στον αέρα όταν τις πάρει. Ε, και;

Τι έγινε ρε Μάκη; Κάνουμε κανένα έγκλημα επειδή σε ξεφτιλίζουμε κάθε μέρα; Επειδή σου μαθαίνουμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική;

Άντε και έχεις ονόματα, διευθύνσεις, ip, lap top και ότι άλλο θέλεις τι έγινε δηλαδή; Που είναι το αδίκημα;

Και ποιος Αμερικανός λες και ποιος πάνω όροφος και ούτε εσύ δεν ξέρεις τι λες. Πραγματικά δεν πας να σε δει γιατρός;

Με το ζόρι ....απειλείς τον Χρυσοχοίδη να έρθει να μας πιάσει; Για ποιο αδίκημα; Σιγά ρε Μάκη έχεις κάνει την τρίχα - τριχιά και ας δώσει και η google τις Ιp μας. Δεν σε προσκυνάμε.

Και αν βρεις τις ip μας ξέρεις που να τις βάλεις! Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο δεν σου έμαθαν ότι είναι να βρεις μια ip. Από εκεί και πέρα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ δεδομένο ΝΑ ΓΊΝΕΙ άρση απορρήτου. Αν θέλει η google ας τις δώσει.

Εκτός και αν ανήκεις σε κανένα παραδικαστικό και γνωρίζεις κάποια δικαστική απόφαση οεο; Τότε όμως θα εκτεθεί και η Ελλάδα αν δοθεί ip χωρίς κάποια πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν βλέπεις ότι δεν μπορείς να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου μετά το ρεζιλίκι με την μετάταξη του γιόκα σου; Δεν βλέπεις ότι έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα με όλα όσα έχουν βγει προς τα...


έξω για σένα;

Τι είναι χειρότερο ρε Μάκη; Να βγάλεις τις ip μας και να γίνεις ρόμπα σαν εθνικός χαφιές σε όλο το διαδίκτυο ή η πισίνα σου που πήρες στην Εκάλη και ήταν αδήλωτη; Μάκη πότε δηλώθηκε η πισίνα σου; Σε ξαναρωτάμε και το αποφεύγεις τεχνηέντως. Είναι μέγα θέμα για την εφορία και τον ΣΔΟΕ οι αδήλωτες πισίνες και ακόμα δεν έχεις απαντήσει.

Προσπάθησες να επιβληθείς με τον τσαμπουκά και δεν τα κατάφερες νόμιζες ότι θα σε φοβηθούμε και έχεις βρεθεί στο καναβάτσο δεκάδες φορές. Θα βρεθείς και άλλες.
Share on Facebook