Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"JOE WEIDER Νεας Φιλαδελφειας!"




"Ενας χωρος αθλησης από τη μεγαλυτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους ντροπή μας που ανεχόμαστε μια τετοια κατασταση. Θέση το γυμναστήριο δεν εχει ...

πάρει ακόμα παροτι πολυς λόγος εχει γινει και ενας μηνας εχει περασει...."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Αναφορικά με την ανάρτηση για τα παράπονα που έκανε φίλος για το Joe Weider Φιλαδελφίας, θα ήθελα να τον ενημερώσω πως η ίδια κατάσταση υπάρχει και στην Πετρούπολη.
Αρχικά, να σας πω ότι εδώ και 4 χρόνια που είμαι γραμμένος, από τις 5 τηλεοράσεις (επάνω από τους διαδρόμους) παίζουν μόνο οι 2. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου. Πέρα από τις τηλεοράσεις, τα μπάνια είναι εδώ και 4 χρόνια σε ερηπωμένη κατάσταση (π.χ. στο ισόγειο λείπει η πόρτα και μπορείς μόνο τα χέρια να πλύνεις).
Πολλά όργανα είναι κατεστραμμένα και απλά στολίζουν το χώρο. Ηλεκτροκίνητες συσκευές όπως διάδρομοι, ποδήλατα, στέπερς, είναι πραγματικά παρατημένα. Ενδεικτικά θυμάμαι πως πέρασε 1,5 μήνας για να έρθει ο αλβανός που επισκευάζει τα όργανα για να κάνει μια απλή ηλεκτροκόλληση σε ένα στέπερ.
Επίσης, υποτονική μουσική σε όλο το γυμναστήριο με πολύ χαμηλή ένταση που σου δίνει ρυθμό... για ύπνο.

Είχα καιρό να πάω (σχεδόν μια εβδομάδα) και χτες (με τον καύσωνα) έκανα το λάθος να πάω. Διαπίστωσα πως ήταν ανοιχτά όλα τα παράθυρα και κλειστά όλα τα κλιματιστικά. Προφανώς δεν έχουν φρέον ή θέλουν ένα γενικότερο σέρβις για να δημιουργήσουν ανθρώπινη ατμόσφαιρα για να γυμναστείς.
Πραγματικά το γυμναστήριο δίνει την εντύπωση εγκατάλειψης (και αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα που γράφτηκα - δηλαδή πολύ πριν μπούμε στο Δ.Ν.Τ).
Με κουβέντες που έχω κάνει με εκάστοτε εργαζόμενους, η αμοιβή τους είναι εντελώς κακή και το σημαντικότερο, πληρώνονται μετά από παρακάλια. Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως η εργοδοσία δεν είναι σωστή, αφού το γυμναστήριο αλλάζει υπαλλήλους συνέχεια.
Εύκολα, λοιπόν, καταλαβαίνει κανείς πως γίνεται αυτό, αφού όλους τους υπάλληλους τους πληρώνει έναντι και δεν εξωφλείται κανένας.
Παρόλα αυτά, το μεγάλο αφεντικό τα 'κονομάει.
Η εκτίμησή μου, τέλος, είναι πως το γυμναστήριο της Πετρούπολης δεν απασχολεί γυμναστές με σωστή κατάρτιση. 'Ομοια και ο υπεύθυνος που βγάζει και το πρόγραμμα ασκήσεων των πελατών, δεν με πείθει πως είναι γυμναστής (παρόλο που φοράει φόρμα). 'Αλλοστε κι εγώ μπορώ να βάλω ράσα! Τι σημαίνει; Πως είμαι παππάς;
Κλείνοντας, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στα μαθήματα αερόμπικ με ασυνέπεια των καθηγητών που ΣΙΓΟΥΡΑ οφείλεται στη μη τακτική πληρωμή τους (από τα κεντρικά).
Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, αρκεί να διαβάσετε το φόρουμ από το site του γυμναστηρίου (http://www.joeweider.gr/forum/index.php)
ή να μπείτε στα αντίστοιχα γκρουπ στο facebook. Από ότι έχω διαπιστώσει, όλοι οι πελάτες έχουν παράπονα από την αλυσίδα γυμναστηρίων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook