Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

"Η εξήγηση για τα δύο ρολόγια του Maradona"


"Το να αποπειραθεί κανείς να κατανοήσει κάποιες από τις – πολλές – ιδιοτροπίες του Maradona, είναι απλά ανέφικτο. Στο σημερινό παιχνίδι της Αργεντινής με τη Νιγηρία, πέρα από τις απολαυστικές αντιδράσεις του, τα βλέμματα τράβηξαν τα δύο ρολόγια που φορούσε. Η συνήθειά του αυτή έχει την εξήγησή της, σε αντίθεση με μία σειρά άλλων που...

παραμένουν στη σφαίρα του μυστηρίου. Ο Pipe d’ Oro πάντα χρησιμοποιεί δύο ρολόγια όταν ταξιδεύει μακριά από την αγαπημένη του Αργεντινή. Ένα με την ώρα της χώρας στην οποία βρίσκεται και το άλλο με αυτήν της πατρίδας του. Μάλιστα, ο Diegito έχει φετίχ με τα ακριβά ρολόγια. Ωστόσο, το 2006, σε μία επίσκεψή του στην Ιταλία, αναγκάστηκε να αποχωριστεί δύο από τα αγαπημένα του.
Βλέπετε, οφείλει 39.000.000 δολάρια στην εφορία από την εποχή που αγωνιζόταν στη Napoli και οι αρχές του κατέσχεσαν δύο Rolex, ώστε να ξεπληρώσει ένα μέρος από το χρέος του. Αν η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, μην απορήσετε αν τα δύο ρολόγια γίνουν το trend του καλοκαιριού. Τώρα γνωρίζετε ποιος είναι ο υπεύθυνος."

http://www.sportena.com



Share on Facebook