Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Ο διάδοχος των Muppet"


"Τον Κέρμιτ και τη Μις Πίγκι τους γνωρίζετε. Ετοιμαστείτε λοιπόν να γνωρίσετε και τους... διαδόχους τους. Μετά το θάνατο του δημιουργού των περίφημων «Muppet» Χένσον, τα δικαιώματα των βασικών χαρακτήρων του σόου, του Κέρμιτ και της Μις Πίγκι, πουλήθηκαν στην εταιρία «Ουόλτ Ντίσνεϊ».
Ωστόσο, τα παιδιά του Χένσον φαίνεται ότι είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν την παράδοση, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τους την τεχνολογία. Προτείνουν, λοιπόν, ένα νέο χαρακτήρα τον «Σιντ,το παιδί...

επιστήμονα», ειδική έκδοση του οποίου σε μιούζικαλ κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου, καθώς επίσης και μια νέα παραγωγή της ταινίας που είχε γυρίσει ο Χένσον το 1982 με τίτλο «Dark Crystal» σε 3D. Η Λάιζα Χένσον, η κόρη του
δημιουργού των «Muppet» και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας «Jim Henson Co.», και ο αδελφός της, Μπράιαν, πρόεδρος της ίδιας εταιρίας, θεωρούν ότι η δημιουργία τρισδιάστατων ταινιών είναι η φυσική εξέλιξη της εταιρίας.
Η Λίζα Χένσον δήλωσε ότι πρωταρχικός στόχος του πατέρα της ήταν, πριν πεθάνει, να προχωρήσει στην παραγωγή ταινιών 3D, κινουμένων σχεδίων: «Ο πατέρας μας ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή του και είμαστε ευτυχείς που μπορέσαμε και κατευθύναμε την εταιρία εκεί όπου εκείνος είχε επιλέξει. Πραγματικά πιστεύω ότι η τρισδιάστατη τεχνολογία συνεχώς θα βελτιώνεται».
agelioforos.gr"

Share on Facebook