Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μεγάλος «αστέρας» του NBA στον Παναθηναϊκό!


Αλλού περίμεναν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, να πέσει «βόμβα» δια χειρός Παύλου Γιαννακόπουλου (βλέπε ΠΑΕ Παναθηναϊκός) , αλλά τελικά θα «σκάσει» και πάλι στο τμήμα που ο πρόεδρος των τίτλων του Παναθηναϊκού, το θεωρεί οικογένεια του.
Και μιλάμε φυσικά για το μπάσκετ!...



Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του www.theplayer.gr ο Παύλος Γιαννακόπουλος όχι μόνο δεν έχει σκοπό, να μειώσει το «μπάτζετ» του πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό!


Το όνομα του συγκεκριμένου αθλητή έχει απασχολήσει και πάλι το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού», αλλά πλέον οι συνθήκες ωρίμασαν , ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και θεωρεί τον Παναθηναϊκό την ιδανικότερη ομάδα. Απομένουν μικρές λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος μπασκετμπολίστας , πολύ σύντομα, θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ελλάδα και την Αθήνα.


Έτσι λοιπόν μετά τους Ντόμινικ Ουίλκινς, Μπάιρον Σκοτ, Ντίνο Ράτζα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Τρέϊσι Μάρεϊ που είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν γράψει την δική τους ιστορία (άλλοι μεγαλύτερη και άλλοι μικρότερη) στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ταυτόχρονα φόρεσαν και την φανέλα του Παναθηναϊκού , κατακτώντας νίκες και τίτλους, πολύ σύντομα ένα ακόμα, όνομα αναλόγου βεληνεκούς, θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.


Μάλιστα το www.theplayer.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1, στο Ειρήνης και φιλίας τον Ολυμπιακό , ο συγκεκριμένος αθλητής, θα βρισκόταν την Τετάρτη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα ανακοινωνόταν η μετεγγραφή του! Σε περίπτωση τώρα που οι τελικοί οδηγηθούν σε 5 αγώνες τότε είναι εξαιρετικά πιθανό ο συγκεκριμένος αθλητής να βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ , να κάθεται δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας και να ανακοινωθεί η απόκτησή του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το όνομα του μπασκετμπολίστα κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, από την στιγμή που ο ίδιος θέλει πρώτος να το γνωστοποιήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τις επόμενες ημέρες!


Το www.theplayer.gr θα σας κρατάει ενήμερους για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και θα σας ενημερώσει άμεσα και πρώτα και για το όνομα του αθλητή!

theplayer.gr


Share on Facebook