Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

O καιρός το Σαββατοκύριακο 12-13/6/2010


Αρκετά καλός θα είναι ο καιρός στην χώρα μας το Σαββατοκύριακο με μοναδική παραφωνία κάποια λίγα τοπικά φαινόμενα στα ηπειρωτικά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας καθώς και στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα σημειώση άνοδο φτάνοντας τοπικά και τους 35...


-36 βαθμούς . Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν ακτοπλοικός και μόνο στα Νότια του Αιγαίου θα φτάσουν και τα 6 Beaufort.

Σάββατο 12.6.2010

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με λίγες αραιές νεφώσεις στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά. Στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι αραιές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και αναμένουμε να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειεςδιευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 4 Beaufort.H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα άνοδο και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 17- 35 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 21-36 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 23-36 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 21-32 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή 13.6.2010

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η Κυριακή σε ολόκληρη την χώρα αλλά από τις μεσημεριανές ώρες και μετα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες αναμένουμε και πάλι στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειεςδιευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 4 Beaufort.H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 19- 35 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 22-37 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 23-36 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 22-33 βαθμούς κελσίου.

meteo-news.gr


Share on Facebook