Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

O Λίνεν Μίλησε για 4-2-3-1


"Ο Λίνεν, πάντως, πήγε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέντη και έκανε προπόνηση στους παίκτες. Δεν ήταν και στα καλύτερά του, αφού λίγο νωρίτερα είχε δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα με τον βοηθό του. Ο Γερμανός μίλησε...



εντούτοις, για τη δουλειά που θα γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ τους είπε και για το σύστημα. Τόνισε ότι θα γίνει δουλειά στο 4-2-3-1. Τους είπε και κάποια άλλα σχετικά με το πώς θα δουλέψουν, τι ακριβώς πρέπει να γίνει και ότι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, πρέπει όλοι να δουλέψουν σωστά. Όλα αυτά, βέβαια, γνωρίζοντας ότι δεν αποτελεί τον «εκλεκτό» του Μαρινάκη. Αυτός είναι –όπως σας ενημέρωσε το Theplayer- ο Ράντομρι Αντιτς!





Ατομικό Βάντερσον, Ζαϊρί
Οι ποδοσφαιριστές ου Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το απόγευμα στις 19:00. Ο Βάντερσον ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω του διαστρέμματος που είχε στην δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.



Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν το πρωί της Δευτέρας από ιατρικό έλεγχο (Ντάρμπισιρ, Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Κατσικογιάννης, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης και Επστάιν), θα προπονηθούν την Τρίτη στις 08:30. Το γκρουπ των παικτών που έκανε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (Μέγερι, Πάρντο, Ρ. Μπράβο, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Όσκαρ, Ντιόγκο, Ντουντού, Ζαϊρί, Βάντερσον) θα περάσει από ιατρικό έλεγχο στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν. Θα υπάρχει προπόνηση και το απόγευμα της Τρίτης, στις 19:00."



http://theplayer.gr

Share on Facebook