Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Γιατί μετράει τo απολυτήριo στρατού"


"Υπηρέτησα πολλά χρόνια πριν στο Ναυτικό 32 μήνες παρακαλώ, πτυχιούχος ΑΕΙ σε καράβια, παρέα με τα ποντίκια και κατσαρίδες, κάναμε πολλές μέρες να δούμε το σπίτι μας, χωρίς επικοινωνία και σε άθλιες συνθήκες.
Σήμερα ίσως η έκφραση ότι συμβαίνουν σημεία και τέρατα είναι πολύ φτωχή
για να αποτυπώσει τα όσα συμβαίνουν.
Δεν προλάβαμε ακόμα καλά-καλά να συνειδητοποιήσουμε...
ότι είμαστε όλοι μας ψυχοπαθείς, ήρθε καπάκι και το θέμα με τα καλόπαιδα ενός ανώτερου Θεού, τα οποία χρησιμοποιούν τη διπλή υπηκοότητα για να μη στρατευθούν.
Έτσι δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από το νιόγαμπρο εφοπλιστόπαιδο να αισθανθεί πατριωτικά, διότι είναι πέραν της βρετανικής λογικής του.

Ο κ. Πάρις και ο κ. Ζαγορίτης, που απασχόλησαν και απασχολούν την ευτελή τάξη των ιθαγενών Ελλήνων, θα πάρουν το ίδιο απολυτήριο, ίσης αξίας με τους άλλους την πλέμπα και θα υπερηφανεύονται ότι υπηρέτησαν τη μαμά-Πατρίδα, ενώ θα μπορούσαν να το έχουν αποφύγει όπως συμβαίνει με τους επώνυμους.
Το ωραίο είναι ότι βγήκε τηλεφωνικά σε κάποιο κανάλι ο κ. Κασιδόκωστας και είπε περίπου ότι θα κόψει κ@@λους με αγωγές, μηνύσεις, αν ξανασχοληθούμε με τον κανακάρη του, τις οποίες κατά τα ειωθότα κερδίζουν οι έχοντες και κατέχοντες.

Με άλλα λόγια, βρεθήκαμε ως έλληνες πολίτες στο εδώλιο, επειδή ψελλίσαμε κάποιο παράπονο μέσα από τα δόντια μας για όσα βιώνουμε, ενώ θα έπρεπε να το καταπίνουμε αμάσητο, διότι κινδυνεύουμε με σίγουρη κατάσχεση του πατρικού μας.

Αλλά σκέφτηκαν ποτέ όλοι αυτοί, ότι με τέτοια πατρική κάλυψη που παρέχουν και δυστυχώς περνάει, τι χαρακτήρες διαμορφώνουν και τι συμπεριφορές υπαγορεύουν στα βλαστάρια τους, όταν μάλιστα κατέχουν και ασκούν δημόσιο λειτούργημα, επί μακράν σειράν ετών. Και, έπειτα αναρωτιόμαστε και λέμε που μας καταντήσανε.

Αντιθέτως, οι πατεράδες αυτοί έπρεπε να υποδείξουν τον τρόπο που θα υπηρετήσουν τα τόσο πολύ ασυγκράτητα αρσενικά τους, έστω και για μερικές εβδομάδες, για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ, όταν υπάρχουν αυτοκτονίες σε σκοπιές από την κούραση, λόγω έλλειψης προσωπικού. Αυτά δεν φτάνουν ποτέ στα αυτιά τους;;;

Και, εάν ποτέ δημιουργηθεί πολεμική ένταση, όταν οι ομογενείς μας θα έρχονται να καταταγούν στο στρατό, όλα αυτά τα παιδιά αυτά θα βρεθούν με τα ληαρ τζετ οικογενειακώς στην Ελβετία, για να τα ξανακαλέσουμε μετά για να κυβερνήσουν και ως σωτήρες, να ….σώσουν την Πατρίδα.

Τέτοια Ελλάδα αξίζουμε;;;"

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ







Share on Facebook