Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπoυ τoυ ΚΚΕ


για την απροσχημάτιστα παράνομη απόφαση του Δικαστηρίου κατά της απεργίας των ναυτεργατών

"Τα δικαστήρια για άλλη μια φορά τάσσονται απροκάλυπτα στην υπηρεσία των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων. Έβγαλαν και...

πάλι παράνομη την απεργία των ναυτεργατικών σωματείων που συμμετέχουν στην γενική πανελλαδική απεργία, την οποία έχουν προκηρύξει εκτός από το ΠΑΜΕ η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Η κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη και υπόλογη.

Προκαλούν βάναυσα και καταπατούν τα στοιχειώδη δικαιώματα όπως είναι το δικαίωμα στην απεργία. Κάθε τίμιος άνθρωπος δεν πρέπει να συμβιβαστεί με το καθεστώς αυθαιρεσίας που επιχειρείται να επιβληθεί.

Κάτω τα χέρια από την απεργία, από τους αγωνιζόμενους ναυτεργάτες. Αυτό πρέπει να φωνάξουν και να απαιτήσουν όλοι οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός."
------------------------------------------------------------------------------
"Όλος ο λαός θέλει να πάει στις δουλειές του ή για διακοπες, μόνο που καμιά πενηνταριά τραμπούκοι αριστεροί προδότες δεν τους αφήνουν και δεν αφήνουν την χώρα αυτή να πάει μπροστά, όπως έκαναν ΠΑΝΤΑ!!! Τώρα που το θυμήθηκα οι βουλευτές όλων των κομμάτων δεν έχετε ΟΡΚΙΣΤΕΙ να προστατεύετε το Σύνταγμα και τους Νόμους;;;
Δοσίλογοι!!! Αλλά ,άντε και εσάς σας ξέρουμε τι αντικοινωνικά στοιχεία είστε, αυτή η αστυνομία ΠΟΤΕ θα κάνει την δουλειά της;;; να βάζει τους παράνομους φυλακή για να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα εμείς οι νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες;;;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook